15 Eylül 2017

Ana Sayfa » , , , » BİODERMA PHOTODERM BRONZE BRUME SPF 30 UVA 17 TRANSPARAN YAĞ

BİODERMA PHOTODERM BRONZE BRUME SPF 30 UVA 17 TRANSPARAN YAĞ

15 Eylül 2017
BİODERMA PHOTODERM BRONZE BRUME SPF 30 UVA 17 
Yaz mevsimi ne yazık ki geçti gitti , insan yaz ayına doyamıyor. 
Neyse ki eylül ayının yarısına gelmiş olmamıza rağmen , hala yazdan kalma günler  yaşıyoruz. Hal böyle olunca deniz ve havuz sezonu kapanmamış oluyor. Ben bu yaz gönlüme göre bir tatil yaşadım ve kalıcı bronzluğa da sahip oldum. İki yıldır bronzlaşmak için tek kullandığım ürün Bioderma Photoderm Bronz Spf 30 transparan UVA 17 ,yüksek koruma sağlayan ve doğal bronzlaşmayı hızlandıran transparan güneş koruyucu yağdan bahsedeceğim bugün sizlere ...
 Ürün 200 ml ,sprey başlıklı ,renkli şeffaf bir şişeye sahip . Kullanımı çok kolay ele güzel oturuyor. Ellerim ıslakken bile kolay kavrayıp sprey başlığı rahat sıka biliyorum.
  Bioderma photoderm spf  bronze brume spf 30 uva 17 cildin bronzlaşma hızını arttırmaya ve güneşe karşı koruyuculuk sağlamaya yardımcı oluyor. 
Ben tatilimin ilk günlerinde muhakkak koruyucu süt kullanırım. Daha sonra ki günlerde artık o istediğim bronzluğa sahip olmak için bronzlaştırıcı ürünler kullanıyorum . Bu yazda  geçtiğimiz yıl olduğu gibi  Bioderma Photoderm Bronze Brume Spf 30 UV 17 kullandım.

Ürün kuru yağ formunda ..Bronzlaşmak için yağ kullananlar bilirler ,kumsalda bu tarz ürünler kullanmak çok zordur. Elleriniz vıcık vıcık olur ,bir süre hiç bir şeye dokunmak istemezsiniz.
Bu üründe bunu yaşamıyorsunuz .Transparan yağ diye boşuna adlandırılmamış.Vücuda sürdüğünüz anda hemen emiliyor ve asla üzerinizde ağırlık yapmıyor. 
Resimde de gördüğünüz gibi parlaklık var ama hemen emilmiş. 

 Ürün kesinlikle suya dayanıklı ,suya girdiğinizde su üzerinizde tutunamıyor..hemen kayıp gidiyor. Tabi ki çok uzun kaldığınız zaman artık suda çözülme oluşuyor ama o nemli dokusunu hissediyorsunuz. Vücudunuzu asla kurutmuyor .Tüm gün güneşte kalmanıza rağmen yinede nemli bir cilde sahip oluyorsunuz. Güneşten çok iyi koruyor,vücudumda kızarıklık oluşturmuyor.
Çok ta güzel bir kokusu var. Alkol içermiyor. 
Elimde bulunan ürünüm biti. Bir sonraki yaz muhakkak yenisini alacağım. Ben beyaz tenli biri olarak söyleyebilirim ki ,bugüne kadar başka hiç bir üründe bu denli bir bronzluk yakalamadım. Ayrıca kış ayları geldiğinde bile benim bronzluğum hala devam ediyor. Denemediyseniz tavsiye ederim.
Başka bir yazıda görüşmek üzere ,sevgiler...


"BİODERMA PHOTODERM BRONZE BRUME SPF 30 UVA 17 TRANSPARAN YAĞ" için 17 yorum:

  1. Bu ürünün içeriğini ve nasıl çalıştığını gerçekten merak ediyorum. Bir yerde denk gelirsem inceleyeceğim. Ben bronzlaşmadığım için, pek bana hitap etmiyor ancak yapısı çok güzelmiş. Güle güle kullanın :) Öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim .Ben senin kadar olmasa da beyaz tenli biriyim.Şunu söyleyebilirim ki hiç bir üründe bu kadar bronzlaşmadım.

      Sil
  2. Ben sadece Yüzüme kullandım ve çok memnun kaldım hem koruması hem de nemlendirmesi iyiydi 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüzüme hiç denemedim ama vücudum da çok işe yarıyor. Ayrıca tatilimin bitmesinin üzerinden uzun bir süre geçmiş olsa bile ,hala bronzluğum devam ediyor.

      Sil
  3. Mrhabalar bronzlaşmak için süper bir ürüne benziyor.

    YanıtlaSil
  4. hızlı bronzlaştırma özelliğini tuttum,seneye deneme için listeye alalım :)

    YanıtlaSil
  5. Yaz hiç bitmese keşke Yasemincim =( Seneye bu ürüne şans verebilirim :) Bu sene Eda Taşpınar kullandım çok beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke bitmese evet :) Ben Eda Taşpınar'dan o kadar performans alamadım. Bu ürün gerçekten benim favorim.

      Sil
  6. Önümüzdeki haftalarda ufak bir tatil planım var, mutlaka bakacağım :))

    YanıtlaSil
  7. biodermanın yüz yıkama jelini ve nemlendiricisini kullandım renkli güneş kremini de bu sene kullandım harikaydı eminim bu da çok güzeldir :)

    YanıtlaSil