29 Kasım 2016

LR COLOURS NAIL POLISH /ASETONSUZ OJE ÇIKARICI

29 Kasım 2016

Herkese merhaba ,bir süre önce arkadaşım Hüzün Sarısı sayesinde LR ürünleri ile bende tanışma fırsatı buldum. Son zamanlarda oldukça popüler olan bu markanın gerçekten hakkında çok konuşuluyor. Biliyorsunuz internet ortamında yapılan her yoruma güven olmuyor. Hem kendi  deneyimlemek ,hem bizlerinde fikrini alabilmek için Hüzün Sarısı elini taşın altına koydu ve LR üyesi oldu. 
LR HEALTY & BEAUTY  1985 yılında kurulmuş. Alman meşeili bu firma ,6 yıl sonra Avusturya ve Hollanda pazarına girerek büyük bir  başarıya ulaşmış. LR katalog satışı ve satış temsilcileri sayesinde müşterilerine ulaşıyor.Sağlığa zararlı hiç bir katkı maddesi bulundurmadığı iddiaları oldukça göz dolduruyor. 
 İlk olarak deneyimlediğim ürünü LR Colours  asetonsuz oje çıkarıcı ...
Siyah ,plastik bir kutusu bulunan ürün ayrıca sağlam bir kutu kapağına sahip .
100 ml kutu oldukça bereketli , 6 ay kadar kullanabiliyor.
 Ben kullanmaya başlayalı yaklaşık 2 ay oldu. 
 Kutu ilk açıldığında koruyucu sağlam bir folyo kapak karşılıyor. Bu biraz açılması zor bir kapak ,içerideki ürünün açılanan kadar kurumasını engelliyor. 
 Lr Colours Naıl Polısh oje çıkarıcı kutusunun içindeki süngerin ortasında bir kesik var .Buradan parmağımızı sokup bir süre sürtüyoruz. İçerisindeki sünger çıkarılıp yıkanabiliyormuş ama ben bunu daha denemedim. Ayrıca kutu içindeki sıvıda azalma olursa yedek sıvısından temin edebilirsiniz .
 Bu açıdan oldukça uzun kullanabilmemizi sağlıyor 👍
 Özellikle kırmızı ojeleri çıkartmanın ne kadar zor olduğunu bilirsiniz. Benim genelde asetonla çıkartmaya çalıştığım ojeler bütün parmaklarımı kırmızıya boyar. Temizlemek için kaç pamuk harcadığımı hatırlamıyorum bile... 
 Lr Colours Nail Polısh hızlı ve kolay bir şekilde ojenizi çıkartmanıza yardımcı oluyor. İçeriğinde bulunan doğal kayısı çekirdeği yağı ile tırnaklarınızı nemlendirip bakımlı olmasını sağlıyor. Aseton içermeyen bu oje çıkarıcısı ,beklenenden biraz yoğun kokuyor. Beni bu koku rahatsız etmedi .Ben sonuca bakan biriyim :) ama yoğun kokulardan hoşlanmayanlar için biraz ağır gelebilir. Daha iyi görebilmeniz için birde video çektim ve aşağıya yükledim. Deneyimlemeden önce bir çok arkadaşımdan memnun kalacağımı duymuştum ve aynen söylenildiği gibi oldu .
Hemen hemen her renk ojeyi denedim. 
Hızlı ve çok kolay bir şekilde temizlemesi benim için bu ürünü sevmemde çok etkili oldu.
 Eğer sizlerde merak ediyorsanız. Hüzün Sarısı Blog ile iletişime geçebilirsiniz. Sevgiler...

                                             



"LR COLOURS NAIL POLISH /ASETONSUZ OJE ÇIKARICI " için 21 yorum:

  1. Benim de çok sevdiğim bir ürün oldu.
    Şu zamana kadar kullandığım LR ürünleri arasında en iyisi diyebilirim.
    Bu açıklayıcı yazı ve paylaşım için çok teşekkür ederim canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banada deneme fırsatı verdiğin için ben teşekkür ederim canım :) Diğer ürünleri daha denemedim onlarıda en kısa zamanda tecrübe etmeyi düşünüyorum. Hem satıcısı olup ,hem bu kadar tarafsız olman çok güzel canım ,sevgiler...

      Sil
  2. Bu gerçekten efsane bir ürün! Sephora'nınkini de almıştım ama 3 kez koyu renk oje çıkardıktan sonra boyamaya bailamıştı tırnaklarımı ve daha yarısı doluyken atmak zorunda kalmıştım. LR'ı hem 5 ay boyunca kullandım, hem de dibini gördüm -koyu ya da parlak renkli oje de çıkarmış olmama rağmen. İlk fırsatta yeniden alacağım. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunu yeni gördüm :( Kusuruma bakma. Ben de çok memnun kaldım bu üründen ,yenisini aldım bile :)

      Sil
  3. Ben de bu ürünü çok seviyorum. LR ürünlerini ben de kullandığım için üye oldum ve şu andan sonra başka ürün kullanmam...

    YanıtlaSil
  4. Bende ok seviyorum bu oje çıkarıcıyı. Üstelik çok sık oje kullanan biri değilseniz daha da uzun süre kullanabiliyorsunuz. Benim kutum 1 yıldır bende, daha fazla da olabilir, işlevi de değişmedi :)
    Güzel bir paylaşım olmuş. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir haber ,ben çok sık oje kullanmam .Demek bu çok sevdiğim ürün bana daha fazla dayanacak ,teşekkürler bilgi için :)

      Sil
  5. Bu ürün gerçekten pratikmiş :) Benim de aklımda olsun. Ellerinize sağlık Yasemin Hanım :) Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. oje kullanmıyorum uzun yıllardır ,kullandığım dönemler de benzer bir ürün kullanmıştım şişesi hala evde duruyordur:)
    sağlıkla kullan canım çok kullanışlı bir yol

    YanıtlaSil
  7. Çok pratik bir ürün, ilk fırsatta deneyeceklerim arasında (:

    YanıtlaSil
  8. Asetonsuz olması iyi. Ne kötü kokar aseton....

    YanıtlaSil
  9. Bu ürüne benzer bir oje çıkarıcı kullanmıştım gerçekten koyu ojeleri rahatlıkla çıkarmıştı ama markasını hatırlayamıyorum. Lr markasını deneme fırsatım olmadı, sizin beğenmenize sevindim :) Mutlulukla kullanın <3

    YanıtlaSil