17 Ekim 2016

Ana Sayfa » , , » MEŞHUR SİVAS KÖFTECİSİ STEAKHOUSE TADIM ETKİNLİĞİ

MEŞHUR SİVAS KÖFTECİSİ STEAKHOUSE TADIM ETKİNLİĞİ

17 Ekim 2016
Herkese merhaba , ben bir Trakya'lı olarak en lezzetli köftenin Tekirdağ köftesi olduğunu düşünürdüm. Taki geçtiğimiz salı akşamı sevgili Hüzün Sarısı Nihal'in daveti ile Meşhur Sivas Köftesinin tadına bakana kadar ...

Meşhur Sivas Köftecisi Steakhouse  bu yıl İstanbul'un en merkez noktası olan Mecidiyeköy'de açılmış. BiTat ismi ile 2013 yılında Beylikdüzü Carrefour alışveriş merkezinde ilk şubelerini açmışlar..Bir yıl sonra Sivas etli ekmek ve lahmacunu bünyelerine katmışlar. 
Etleri Sivas' tan özel olarak gelen köftenin sadece tuzla yoğrulmuş olması ve içerisinde başka hiç bir malzemenin kullanılmaması ,bu köftenin neden bu kadar ince ve lezzetli olduğunu aslında açıklıyor. 

O akşam bizler için çok özel bir masa hazırlamışlardı. Hem tıka basa gözümüzü ,hemde karnımızı doyurdular dersem pekte abartmış olmam inanın :)
 Meşhur Sivas köftecisinde sadece köfte yok kendilerinin yaptığı fıstıklı sucukları kesinlikle tatmanızı öneririm. 
O akşam benim içinde sürpriz doluydu. Ekim ayı benim ve sevgili Şirin Kanatların doğum günü bu yüzden mekan sahibimiz Şadiye hanım bu sevimli pastayı almış.Değerli blogger arkadaşlarımın alkışlarıyla beraber pastamızı üfledik ve kestik :) Çok sevimli bir andı.
 O akşam tatlı yönünden bereketli bir sofraydı :) Pastamızın yanında el emeği kek ,kurabiye ve tabi kabak tatlısı ikramları bizi oldukça memnun etti.
 Meşhur Sivas Köftecisi Steakhouse ,aynı zamanda kasap olarakta hizmet veriyor. Bir aile şirketi olan işletme kaliteden ödün vermeden ,fiyatları minimum tutarak  hizmet vermeye çalıştıklarını ifade ediyor.
 Mekanın bir özelliği de Sivas köftesinin İstanbul'daki tek tescil belgesinin kendilerine ait olması ,bu belgenin Türkiye genelinde sadece 28 mekana verilmiş olduğunu düşünürsek bu güvenilirliği açıklamaya yetiyor sanırım. 
 Mekan oldukça ferah bahçe bölümüyle ana bölüm katlanır cam sistemi ile birbirinden ayrılmış. Sigara içenler ve içemeyenlerin rahatça yemek yiyebilecekleri bir mekan ...
 Özellikle çalışan kesim için öğlen ne yiyeceğim düşüncesi gün geçtikçe işkence haline dönüşür. Ben size bu yüzden oldukça kolay ulaşacağınız ve lezzeti damağınızda kalacak meşhur Sivas Köftecisi Steakhouse şiddetle öneririm.

Gecenin sonunda arkadaşlarımla toplu fotoğraflarımızıda çekilip evlerimize dağıldık. Bizleri bu vesile ile bir araya getiren arkadaşım Hüzün Sarısına çok teşekkür ederim.Sevgiler...

Katılan blogger dostlarım ...

AREN AND FAMILY 
ASİMETRİK BLOG
CADININ KOZMETİK KAZANI 
EMEL'İN MUTFAĞI
HAYAT REÇELİ BLOG
HÜZÜN SARISI
ŞİRİN KANATLAR BLOG
ZÜBEYDE SARAÇOĞLU



"MEŞHUR SİVAS KÖFTECİSİ STEAKHOUSE TADIM ETKİNLİĞİ " için 16 yorum:

  1. Ben de sosyal medyadan takip etmiştim sizi. Güzel bir mekanmış.
    Nice yıllara tekrar :)

    YanıtlaSil
  2. Fıstıklı sucuğu pek merak ettim afiyet olsun canım 😊

    YanıtlaSil
  3. İyi ki geldin. Bir defa daha kutluyorum doğum gününü. Yeni organizasyonlarda buluşmak üzere:)

    YanıtlaSil
  4. Kalemine sağlık, çok güzel bir gündü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım çok hoş bir gündü ,teşekkür ederim.

      Sil
  5. Afiyetlwr olsun hersey çok güzel görünüyor 😊

    YanıtlaSil
  6. Trakyalı olduğunu duyunca ben <3 <3 <3 Edirne (Arnavut) ciğeri, Tekirdağ köftesi ve Kırklareli peyniri üçlüsü diyorum :D Ve tekrarrr iyi ki doğdun güzel ablam <3

    YanıtlaSil
  7. mecidiyeköy mü ay bana çok yakın giderim yerim oleeey köfte bayılırıım :)

    YanıtlaSil
  8. o akşam yanınızda olamadım güzel bir etkinlik olmuş sevgiler cnm :)

    YanıtlaSil