30 Mayıs 2016

Ana Sayfa » » Isis Pharma Leke Kremi

Isis Pharma Leke Kremi

30 Mayıs 2016
1960lı yıllarda Fransa’da uzun bir çalışma döneminin akabinde üretime geçen İsis Pharma kurulduğu günden bu yana hızla gelişerek günümüzün en iddialı dermakozmetik markalarından biri haline gelmiştir. Sağlıklı cilt bakım ürünleriyle dünya üzerinde milyonlarca kadının temel cilt bakım ihtiyacını karşılamaktadır.


Isis Pharma Leke Kremi Serisi

Ciltte çevresel koşullar ve hücresel düzeyde yaşanan sorunlardan dolayı lekelenme meydana gelir. Bu sorunun çözümüne yönelik geliştirilen içeriği ile Isis Pharma Leke Kremi yaşlanma ve güneş kaynaklı kahverengi oluşumların giderilmesinde güçlü bir etki gösterir. Lekelerin giderilmesi yanında yüksek düzeyde koruma sağlayan ürünler özellikle hassas yüz bölgesinde yoğun şekilde kendini hissettirir.

* Cildi temizler, lekelerin yanında çil problemleri yaşayanlara da çözüm sunar.

* Yeni leke oluşumunu önleyerek leke sebeplerine karşı cildin direnç oluşturmasına katkıda bulunur.

* Ciltte yer alan gözenekleri açar, burada biriken siyah noktaları yok eder.

* Aydınlık, duru ve ışıltılı bir görünüme kavuşmanızı sağlar.

Isıs Pharma Leke Kremi Ürünleri İşlevleri

Isis Pharma Leke Kremi serisi, lekelenme sorunu ağırlıklı olmak üzere farklı cilt bakım ihtiyaçlarını gidermeye yönelik olarak üretilmiştir. Uniton ve Vitiskin olarak sınıflandırılabilecek ürünler serum, jel ve krem formatında kullanıcılarıyla buluşur.

* Unitone 4 Reveal Jel 150 ml Lekeli Ciltler İçin Yüz Temizleyici: Leke sorunu yaşayan ciltlerde gözeneklerin temizliğini sağlarken ton açma işleviyle cildin lekelerden arındırılmasını sağlar. Jel kıvamındaki ürün

yüz bölgesini kir, kahverengi oluşumlar ve siyah noktalardan arındırır.

* Unitone 4 Hızlı / Etkin Leke Açıcı Program: Kahverengi lekelerin açılması amacıyla formüle edilen ürün, kısa sürede sorunu yok eder ve cilde ferah, ışıltılı bir görünüm verir. Ek olarak koyu halkaları gidermeye de yardımcıdır.

* Vitiskin Açık Renkli Cilt Lekeleri İçin Jel 50 ml: Vitiligo hastalığı olarak da bilinen ciltte beyaz leke oluşumu sorununun tedavisinde destekleyici bir üründür. Lekelerin yok olmasını sağlar ve tekrarlanmasını engeller.

* Unitone 4 White Plus Leke Açıcı Serum 15 ml: Koyu renkli lekelerde renk açıcı etki sağlayan serumdur. Koyu halkaları ve kahverengi lekeleri açarak cildin tek renge dönmesine katkıda bulunur.

* Unitone 4 Krem SPF 50 30 ml Yüksek Korumalı Leke Açıcı Krem: Güneş kaynaklı lekeleri önleyen, yüksek koruma sağlayan, lekelerin açılmasını sağlayan kremdir. Düzenli kullanımla kısa sürede ton farkı hissedilir.

Isis Pharma Ayrıcalığı

İsis Pharma ürünlerinde kullanılan formüller ve ürün içerikleri uzun süren klinik araştırmaların sonucunda oluşturulmuştur. Aktif madde seçiminde yapılan derinlemesine araştırma sonrasında mükemmel sonucu verecek özler kullanılmıştır. Isis pharma bilimsel araştırmalar ışığında devamlı ilerleyen, yenilenen formüllere sahiptir ve bu formüller uluslar arası standartlara uyum sağlar. Multi disipliner bir çalışma ile birlikte, kliniklerde hücresel biyoloji ve biyokimya alanlarında uzmanlar sayesinde cilt sorunlarında en iyi sonuçlar elde edilmektedir.

Isis Pharma leke kremi ve isis pharma markasının diğer tüm ürünlerini www.narecza.com adresinden ayrıntılı olarak inceleyip ürünler hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir, yine bu adresten güvenle sipariş vererek isis pharma ürünlerine sahip olabilirsiniz.


******BASIN BÜLTENİ******


"Isis Pharma Leke Kremi" için 10 yorum:

  1. paylaşım için teşekkürler kesinlikle favorilerim arasına girecek bir ürün bu

    YanıtlaSil
  2. AA hayırlı olsun 1000 takipçin olmuş darısı benim başıma ürünü çok güzel anlatmışsın kalemine sağlık canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basın bülteni canım ,darısı başına umarım sende ulaşırsın bu rakama :)

      Sil
  3. Oldukça faydalı bir ürüne benziyor, paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Çok merak ettim bu ürünü.Denize gidip geldikçe lekelerim belirmeye başladı bile :/

    YanıtlaSil