12 Nisan 2016

Ana Sayfa » » HÜZÜN SARISI BLOG SPONSORLARI 2

HÜZÜN SARISI BLOG SPONSORLARI 2

12 Nisan 2016
Bir süre önce sizlerle Hüzün Sarısı 2 Yasında etkinliğini ve şlk sponsor yazısını paylaşmıştım. Etkinlik sponsorları çok olduğu için bölerek yazmak zorunda kaldım. Hadi gelin diğer sponsorlarımıza  göz atalım.
El emeği göz nuru sponsorlarımızdan Gülşahın Shirli Değneği bizler için çok özel hediyeler hazırlamış Nazar boncuklarına bayıldık. Kokulu taşlarında eşlik ettiği bu sevimli hediyeleri için çok teşekkür ederim.



Coffee Cream lezzetlerini yeni deneyimledim. Bana gelen capuuicinolu ürününe bayıldım. İçerisinde bisküvi parçacıkları öyle güzel yakışmışki ,kahvaltılarımızda tükettik ,teiekkür ederim.
Omo benimde en güvendiğim markalardan biri ,temizlik anlamında gözüm kapalı kullanıyorum çamaşırlarımda ,kirlenmek güzeldir sloganlarının kullanıldığı reklamlarınıda çok beğeniyorum. Sıvı deterjanlara oldukça alıştım. Teşekkürler .
Mrandmrscorn çeşitleri ne kadar ilginç değilmi ? Karamelli ,çedar peynirli ve çikolatalı popcorn ile damaklarınız şenlensin :) 
Keramika etkinliğimize 5 adet ürünleri ile katıldı. Yapılan çekiliş sonucu bana 3 parça midye kayık tabak seti çıktı. Öyle güzelki kullanmaya kıyamıyorum. Kırmızı tabağa beyaz puantiyeler çok yakışmış.

Uneller lezzetlerini çok beğeniyorum. Çay, kahve yanında hatta peynir ile tüketmeye bayılıyorum. Ayrıca uneller ürünleri içinde nohut mayası kullanıldığı için kolay kolay bayatlamıyor. 
Pierre Cassi erkek giyim markası bizlere güzel gömlekleri ile sponsor oldular. En çok buna eşim sevindi. Etkinliğe katılıp ona hediye getirmem çok hoşuna gitti :)
Berrak turşuları Çubuk usulü salatalık turşusu ve Dobipa sos ile bizleri lezzetleri ile buluşturdu. Ben zaten çok severek tükettiğim turşularının yanı sıra ,acı sosuna bayıldım. Resimdede gördüğünüz gibi çekene kadar dayanamadım hemen tükettim :)
İşte sizlere harika bir ürün ,kaç kadın ütü yapmayı severki :) Ütüsüz Ütü Seely ürünü ile kadınları oldukça mutlu etti. Piyasaya çıkardıkları bu ürün sayesinde biz kadınların gözüne girdiler bile :)
 Bu ürünü ayrıntılı bir şekilde anlatacağım.
Dimes meyve suları da sponsorlarımız arasındaydı. Severek tükettiğim bir marka ,özellikte kahvaltıda çay yerine meyve suyu tüketmeyi daha çok seviyorum.

Martı Yayınları hepimize kitap göndermiş. Uzun süredir kitap okuyamayan ben
Çocukluğumun Mavi Düşleri kitabı ile başlamış olacağım.Teşekkürler...
Kadırga müzik tekstil ürünleri ile bizlere sponsor oldular. Bu şık şapkasına bayıldım. 
Teşekkür ederim.
Duru Bulgur iki çeşidi ile bizlerleydi .Eşim özellikle duru bulgur lezzetlerini çok seviyor. 
Severek tüketiyoruz. Teşekkürler...
Wıssmate yeni bir çamaşır suyu markası ,marka ürünlerini bizlerle paylaşmış. 
Deneyimleme aşamasındayım yakın bir zamanda blogumda paylaşacağım.
Balparmak  Apitera ürünlerini göndermiş.Daha denemedim oldukça merak ediyorum. 
Teşekkür ederim.
 
Bebak daha öncede deneyimlediğim gül suyu ve makyaj temizleme mendillerinden göndermiş.Teşekkür ederim. 
Online içecek bizlere sponsor olmuştu. Bu sponsorun benim için oldukça dikkat çekici olmasının sebebi Mumyak firması ile kardeş firma olması dolayısıyla karlarının % 50 sini patili canlar için harcıyor. Hayvanlara olan düşkünlüğümü herkes bilir ,bu sebeple bu yaklaşımları çok hoşuma gitti.



Çok güzel geçen bir etkinliğin ,oldukça dikkat çeken sponsorlarına çok çok teşekkür ederim.


"HÜZÜN SARISI BLOG SPONSORLARI 2" için 9 yorum:

  1. Maaşallah ne çok sponsor varmıs, güle güle kullanın. Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  2. Keyifli günlerde kullan canım. Tüm yazıların için ir defa daha teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım elimden geleni yapmaya çalıştım.

      Sil
  3. Really interesting post...thx for sharing! xx

    YanıtlaSil
  4. hepsi ayrı güzel güle güle kullan..

    YanıtlaSil