27 Ağustos 2015

Ana Sayfa » , , , , , , , » Bioder Bio -Clean 2'si 1 Arada Temizleyici Peeling Jel ve Canlandırıcı ve Temizleyici Tonik've Aqua Soft 24 saat Nemlendirici Krem

Bioder Bio -Clean 2'si 1 Arada Temizleyici Peeling Jel ve Canlandırıcı ve Temizleyici Tonik've Aqua Soft 24 saat Nemlendirici Krem

27 Ağustos 2015




Son günlerde cilt bakım rutinimde severek kullandığım Bioder Bio -Clean 2'si 1 Arada Temizleyici Peeling Jel ve Canlandırıcı ve Temizleyici Tonik've Aqua Soft 24 saat Nemlendirici Krem'den bahsetmek istiyorum.
Geçtiğimiz aylarda katıldığım Tarçın Events  ile Bioder lansmanında hediye edilen temizleme jeli ve tonik son dönemlerde severek kullandığım ve gözbebeğim olan ürünler halini aldı



Haftada 1-2 kez ,2-3 dakika dairesel hareketlerle masaj yaparak yüzüme uyguladığm temizleme jeli içerisindeki glikolik asit ve kayısı kabuğu tanecikleri sayesinde ciltteki kalıntıları cildimi inciltmeden ve yıpratmadan temizlediğine inanıyorum. Ciltteki dolaşımı hızlandırdığı için daha parlak ve daha canlı gözükmesine sebep oluyor. Dediğim gibi şu an için oldukça memnunum ,gayet başarılı temizlediğini ve cildimi canlandırdığını düşünüyorum. Kokusunuda çok beğeniyorum.

İnternet sitesinden edindiğim bilgilere göre ...
Dermatolojik olarak test edilmiş ve cilt ile uyumlu olduğu herhangi bir irriltasyona neden olmadığı ,dermatolojik olarak güvenilir olduğu kanıtlanmıştır.İçerisindeki saponin ,sabunotu ve çöven bitkisi ekstrelerinden elde edilir. Cilt için doğal bir temizlik sağlar.Anti-aging ekstresi sayesinde cildin kolojen yapısını güçlendirir, kırışıklık oluşumuna karşı cildi korur.



Canlandırıcı tonik kullanımını özellikle atlamamaya çalışıyorum.Biliyorsunuz biz kadınlar için bu en sık yapılan yanlış ,cilt temziliği yapılıyor ama tonik kısmı geçiliyor :)) Renginden dolayı ilk zamanlar yadırgadığım ,sonraları ısındığım bir tonik kendisi içerisindeki bitki içeriği ve doğal kaynaklardan elde edilen mineral su cildin ph seviyesini düzenleyerek ,ciltteki nemi almadan derinlemesine temizlik sağlıyor.
 Cildin elastikliğini arttırıp yaşlanmayı geciktireceği iddiası var bunu zaman içerisinde göreceğim :)) Nemlendirme öncesi cildi hazırlayan bir ürün ,şu an için bir sıkıntım yok severek kullanıyorum. Gözeneklerimi küçültmesini ümit ediyorum ama şimdilik böyle bir etkisi olmadı.
Cildim yazın yağlıya dönük karma oluyor. Nemlendirici muhakkak kullanırım ama vıcık vıcık yağlı kremlerdende hiç hoşlanmam. Bioder Aqua Soft 24 saat Nemlendirici etkili krem tam benim istediğim türde bir ürün ,yapılan testlerde ortaya çıkan sonuçlara göre ürün kullanıldıktan 5 dakika sonra cilt neminde % 60 varan artış gösteriyor.1 saat sonra % 90 cilt neminde ,% 100 cilt esnekliğinde artış ,1 hafta sonra cilt neminde % 91 oranında artış gösteriyor.

İnternet sitesinden aldığım bilgilere göre ürün içeriğindeki ipek böceği kozasından elde edilen protein cilde kadifemsi bir yumuşaklık veriyor. Pamuk yağı omega 6 ve  omega 9 bakımından zengindir. Cildi besler ve parlaklık sağlar. Gliserin ve pantenol cildi nemlendirir ve daha yumuşak bir cilt elde edilir. E vitamini doğal antioksidandır. Hem nem dengesini sağlar hem de cilde hasar veren serbest radikallerin etkisini azaltır. 

Ben denedim ve beğendim. Bilirsiniz yaz aylarında cilde nemlendirici bile sürmek zordur. Ter içinde kalır ve yüzünüzde ağır bir tabaka varmış gibi hissedersiniz. Bu kremde bunu yaşamıyorsunuz .Nem oranı yükseliyor ve ciltte hemen emiliyor. Bioder ürünlerine yetkili eczaneler kanalı vasıtasıyla ulaşabilirsiniz.Bioder ürünleri ile ilgili daha detaylı bilgiye ve yetkili eczanelerine internet sitesinden göz atabilirsiniz. Sevgiler...


"Bioder Bio -Clean 2'si 1 Arada Temizleyici Peeling Jel ve Canlandırıcı ve Temizleyici Tonik've Aqua Soft 24 saat Nemlendirici Krem" için 16 yorum:

  1. Bioder Aqua Soft nemlendirici kremi ben de çok sevdim:)
    Sanıyorum almaya devam edeceğim
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. daha önce denemedim bilgiler için teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanırsanız memnun kalacağınızı düşünüyorum.

      Sil
  3. çok zevkle kullanıyorum hepsini özellikle de kremi :-))

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir temizleme seti :) güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  5. Ya bu ürünlerle ilgili her yazıya aynı şeyi yazıyorum ama daha hiç satılan bir yer görmedim. Umarım kozmetik marketlerde satışı yaygınlaşır da inceleyebilirim ürünleri. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım inşallah dediğin gibi kozmetik marketlerdede satışı gerçekleşir ama peelingten çok memnun kalıcağını düşünüyorum denersen ...

      Sil
  6. ilerideki zamanlarda da deneyimlerinizi bekliyorum gerçekten uzun vadede etkisi nasıl diye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an için severek kullanıyorum .Uzun vadedeki etkilerinden bahsederim.Sevgiler...

      Sil
  7. Peeling ile anlaşamadık ne yazık ki ama tonik çok başarılı bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt tipinden farkediyor sanırım. Ben gene çok sevdim peelingini :))

      Sil