15 Temmuz 2015

Ana Sayfa » » Watsons Büyük Bayram İndirimi Başladı‏ .

Watsons Büyük Bayram İndirimi Başladı‏ .

15 Temmuz 2015







Watsons bayramı iki büyük kampanya ile kutluyor; 15 – 19 Temmuz 2015 tarihleri arasında geçerli Büyük Bayram İndirimi’nde MaxFactor ve Deborah makyaj ürünlerinde %50, Revlon makyaj ürünlerinde %40, Loreal Paris makyaj ürünlerinde %35, Maybelline ve Rimmel makyaj ürünlerinde %30 ve Sally Hansen ürün çeşitlerinde %30 indirim bulunuyor. Nivea ve Diadermine cilt ve yüz bakım ürünlerinde %50 indirim, Neutrogena cilt ve yüz bakım ürünlerinde %40 indirim, Loreal Paris cilt ve yüz bakım ürünlerinde %35 indirim ve Pure Beauty, Garnier ve Olay cilt ve yüz bakım ürünlerinde %30 indirim bulunuyor.
 



Büyük Bayram İndirimi güneş ürünlerinde de büyük fırsatlar sunuyor. ArkoNem güneş ürünlerinde %50 indirim, Nivea, Garnier, SebaMed, Hawaiian Tropic güneş ürünlerinde %40 indirim ve Solait güneş ürünlerinde %30 indirim avantajı var.
   
Son dönemlerde çok tercih edilen Aussie, Toni&Guy, Biopoint ve John Frieda saç bakım ürünleri ise %30 indirimle bayram kampanyasında.


Ayrıca birçok parfüm markası da kaçırılmayacak indirimlerle Büyük Bayram İndirimi’nde yer alıyor.

****** BASIN BÜLTENİDİR ******



"Watsons Büyük Bayram İndirimi Başladı‏ ." için 4 yorum:

  1. canım bu basın bültenini ben de yayınlamak istiyorum yapamıyorum beceriksizim sanırım :( bana yardım edermisin nasıl yapıcam ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yardım ederim tabiki ,bana email at veya facebooktan yaz nerede takıldığını...

      Sil