6 Mart 2015

Ana Sayfa » , , , » Müslüm Gürses'in Son Albümüne Yeni Klip!

Müslüm Gürses'in Son Albümüne Yeni Klip!

6 Mart 2015

Müslüm Gürses'in vefatından kısa bir süre önce tamamladığı Benden Bu Kadar isimli albümünden "Yalnızlar Diyarındayım (vay vay)" isimli esere klip çekildi. Eserin sözü ve müziği Kadir İpek'e ait. Müzik Yönetmeni ise Serdar Erbaşı. Hayranlarından büyük ilgi gören bu eserin klip yönetmenleri Çetin Özdemir ve Sinan Kaçar.

Klipte bir Müslüm Gürses hayranının, sanatçının vefatından sonra bile ona olan düşkünlüğü, sevgisi ve bağlılığı anlatılıyor ve klipte bu hayranı canlandıran ise Sevgi Avcıoğlu.
Klip proje hazırlığı 5 gün, çekimi 2 gün montajı ise 3 gün sürdü. Klipte mezarlık sahneleri flycam tekniği ile çekildi. 

Klipte ayrıca Mimar Sinan Üniversitesi'nden öğretim görevlisi Mehmet Göktepe, Müslüm Gürses'in portresini yaptı ve tamamlaması 2 gün sürdü.

Yoğun ilgiden dolayı İstiklal Caddesi çekimleri yarıda kesilmek zorunda kaldı.
Yapımcı Yusuf Ziya Oran'ın amacı, sanatçının Kadırga Prodüksiyon'dan çıkan albümlerindeki tüm eserleri kliplendirmek.

Kadırga Müzik
Basın Bülteni


"Müslüm Gürses'in Son Albümüne Yeni Klip!" için 6 yorum:

  1. Çok erken öldü, bari biraz mutlu olsaydı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dışarıdan mutluymuş gibi gözüküyordu :(( Kimse kimsenin içini bilmez derler ya ...

      Sil
  2. Emeği geçen herkese teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Arşivimde bulunsun diye aldığım bir kaseti vardı yıllar önce. "Talihsizler." Bir kez dinlemiştim. Şimdilerde çok eskidi. Üstadı Malatya'da Yedek subaylığımı yaparken tanımıştım. Kernek gazinosunda sahneye çıkardı. 12 Eylül sonrasıydı. Muhterem Nur da, onun altında sahneye çıkar söylerdi şarkılarını. Orada tanışmışlar, ölene kadar süren büyük aşkları orada başlamıştı. Geçenlerde, tv'de zap yaparken kulağıma ilişti sesi, acaba dedim o mu? Çok güzel geliyordu tınıları. Biraz dinledim. Senfoni gibiydi. Rock ezgileri de taşıyordu. Sesinin iniş çıkışlar, müziğinin alt yapısını oluşturuyordu sanki çok beğendim. Araştırdım. "Bana beni geri ver bir şansım olsun"
    diyordu. Klip ne denli başarılı olur olmaz onu bilemem ama, üstadın sesi ve şarkısı klip gerektirmeyecek kadar güzeldi bu şarkıda, diğerlerini bilmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel anılarınız oluşmuş Müslüm Gürses'le benim en çok sempatim Teomanın paramparça şarkısını söyledikten sonra oluştu. Onun öncesinde kendini jiletleyenler yüzünden sanırım kızıyordum Müslüm Gürses'e ama sonrada öğrendimki onun hiç bir günahı yokmuş bu durumdan ,hatta o çok üzülüyormuş böyle yapıyorlar diye :(( Teşekkür ederim anınızı bizimle paylaştığınız için,sevgiler...

      Sil