4 Mart 2015

Ana Sayfa » , , , , , , , » FİKRİ MÜHİM KÖPÜKLÜ KAHVE KREMASI DENEYİMİM !

FİKRİ MÜHİM KÖPÜKLÜ KAHVE KREMASI DENEYİMİM !

4 Mart 2015
 Kahveyi asla sert sevmem ya süt kullanırım veya kahve kreması ,geçtiğimiz ay Fikri Mühim'den bir çok FikriMühim'liye giden harika bir kit kutusu geldi. Ben FikriMühim kampanyalarında en çok gönderilen kitin sunumunu seviyorum. Her seferinde farklı sunum beni çok heyecanlandırıyor.Kitin içerisinde Nescafe clasic kahve ve Nestle coffe mate yeni ürünü dünyada ve Türkiye'de ilk köpüklü kahve kreması vardı.Bu ürünü ilk önce işyerinde arkadaşlarımla ,akşam eve gidincede bana oturmaya gelen  annem,kızkardeşim ve arkadaşlarımla denedim.
En sık kahveyi tükettiğim yer iş yerimdir. Beni sakinleştirdiğini ve tok tuttuğuna inanıyorum. Kahve bağımlısı değilim ama genede hemen hemen her gün tüketiyorum.Benim çok damak tadıma uymadı ama genede kötü değil bir çok kişinin beğeniceğini düşünüyorum. Kahve kremaları kilo aldırırmı bilmiyorum ama bununla içtiğiniz bir fincada sadece 32 kalori var.Bir bardak portakal suyunda 90, bir bardak gazlı içecekte 80 kalori olduğunu düşününce kahve keyfi için bu kalori hiç bir şey değil :))

Kahvemizde  ideal köpüğü yakalamak için 1 tatlı kaşığı (2 g) Nescafe'yi fincanımıza koyup ,3 tatlı kaşığı (6g) Coffe-mate köpüklü kahve kremasını fincana ilave etmemiz gerekiyor.1 dakika kaynatıp dinlendirdiğin suyu fincana ilave ettinmi ,dilediğin kadar şekerle tatlandırıp bol köpüklü kahvenin tadına varabilirsiniz.Bir başka FikriMühim kampanyası için sabırsızlanıyorum ,sevgiler...


"FİKRİ MÜHİM KÖPÜKLÜ KAHVE KREMASI DENEYİMİM ! " için 4 yorum:

  1. Afiyet olsun canım :) Ben kahveyi sadece sütle içebiliyorum kahve kreması bana çok ağır geliyor maalesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sütle içilince daha güzel oluyor bencede ama kahve kreması kullanabiliyorum canım ben ,işte herkesin damak tadı farklı oluyor. Umarım bir gün beraber içeriz sütlü kahvelerimizi :))

      Sil