13 Kasım 2014

Ana Sayfa » , , , » DOVE YOĞUN NEMLENDİRME BESLEYİCİ VÜCUT SÜTÜ !

DOVE YOĞUN NEMLENDİRME BESLEYİCİ VÜCUT SÜTÜ !

13 Kasım 2014

 Hangimizin cildi ufak dokunuşlara ihtiyaç duymazki ,yaz olunca güneşten kuruyan cildimiz ,kış oluncada soğuktan pul pul olur. Elimizin altında her zaman bir vücut ürünümüz olması gerekir ,bizi bu sıkıcı durumdan kurtarması için...
  Dove yoğun nemlendirme besleyici sütü tam bu sorununuza çare olacak bir ürün ,ben bu ürüne sevgili arkadaşım kırık şemsiyenin etkinliğinde sahip olmuştum. Aslında ürün çok kuru ciltler için ama bende gayet rahat kullanabiliyorum.Ben bu ürünü yazın güneş sonrası vücuduma nem kazandırması için kullandım .Yoğun nem kaybettiğim dönemlerde vücudum bayağı kuruyor.Şu an ise genelde soğuktan pul pul olan bacaklarıma  kullanıyorum. Kocaman bir şişesi var tam 400 ml kullan kullan bitmez. Ürün süt gibi ama akışkan değil sürümü gayet rahat ,vücudun emilimi gayet rahat sağlanıyor.

 O yoğun kıvamlı saatlerce yedirmeye çalışılan kremleri hiç sevmiyorum. Kokusu bildiğimiz o güzel dove kokusu benzersiz derin bakım kompleksi ,içerisindeki zengin yağ özleri ve doğal cilt besleyici maddeleri sayesinde cildinize dıştan içe doğru bakım uyguluyor. Dermotolojik olarak test edilmiştir.Denedim ve memnun kaldım .Vücut tipinize uygun olanından kullanıp eminim memnun kalacaksınız. Daha önce bu vücut nemlendiricisini kullanan var mı ?


"DOVE YOĞUN NEMLENDİRME BESLEYİCİ VÜCUT SÜTÜ !" için 3 yorum: