24 Ekim 2014

Ana Sayfa » , , » AVON PEMBE HAREKET İLE KADINLAR HAREKETE GEÇİYOR!

AVON PEMBE HAREKET İLE KADINLAR HAREKETE GEÇİYOR!

24 Ekim 2014

Her yıl meme kanserine yakalanan 30 bin kadın için 30 bin km hedef; her km için 1 TL bağış!
Her gün dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca kadının yaşamına güzellik katan AVON, Meme Kanserine karşı sürdürdüğü amansız mücadelesine “Pembe Hareket” mobil uygulamasıyla yepyeni bir soluk getiriyor.


AVON, 18 yıldır kesintisiz olarak sürdürdüğü “Meme Kanseri ile Mücadele” projesinde bu yıl yeni bir sayfa açıyor. AVON, her yıl geniş bir katılımla gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen Pembe Yürüyüş etkinliğinden yola çıkarak bu yıl “Pembe Hareket” adlı bir mobil aplikasyonu hayata geçiriyor. Amaç tüm kadınları spor yoluyla meme kanserinden korunmaya ve farkındalık yaratmaya teşvik etmek…
Pembe Hareket hem bir spor hem de sağlıklı yaşam aplikasyonu. Uygulamayı kullanan herkes gün içerisinde koştuğu ya da yürüdüğü mesafeyi diğer kullanıcılar ile paylaşabilecek. İsteyen herkesin Android veya IOS mobil cihazına kolaylıkla indirebileceği “Pembe Hareket” uygulaması sayesinde kullanıcıların koştukları ya da yürüdükleri mesafe ölçülecek ve böylece toplam bir koşu mesafesi elde edilecek. AVON’un uygulamasını diğer koşu uygulamalarından farklı kılan da, kadınların meme kanserine yönelik bilinç düzeylerini artırmayı amaçlayan 30 bin kilometre hedefi. Türkiye’de her yıl 30 bin kadının meme kanserine yakalandığı gerçeğinden yola çıkan AVON, 30 bin kilometre hedefi tamamlanana kadar kullanıcıların kattetiği kilometre başına 1 TL bağış yapacak.
Dünyada her yıl ortalama İstanbul nüfusu kadar kişinin kanser hastalığına yakalandığı bir çağda, uzun süredir kadınların en büyük düşmanı meme kanserine karşı savaş veren AVON,  bu uygulama ile tüm Türkiye’den kadınları bir araya getirmeyi ve her yıl ülkemizde meme kanserine yakalanan 30 bin kadını işaret etmeyi planlayarak kısa bir süre içerisinde toplamda 30 bin kilometre hedefini tamamlamayı amaçlıyor.
Bu yeni uygulamanın sadece bir koşu aplikasyonu olmadığının altını çizen AVON Türkiye İletişim Müdürü Hande Orhan şunları söyledi: “Meme kanseri sadece ülkemizde değil dünyanın her köşesinde kadınların en büyük düşmanı. AVON olarak 18 yıldır meme kanseri ile mücadele ediyoruz. Bugüne dek pek çok çalışma yaptık, pek çok etkinlik gerçekleştirdik. Şimdi bu mobil uygulama ile, her kadının bir spor koçu olacak. Pembe Hareket ile kadınları bir amaç doğrultusunda bir araya getirmekle kalmıyoruz aynı zamanda ülkenin dört bir yanındaki kadınları sadece bir gün değil her gün daha çok hareket etmeye, kendine iyi bakmaya, daha sağlıklı ve güzel bir hayata davet ediyoruz.”
Pembe Hareket aplikasyonu; IOS Appstore ve Android Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.


******BASIN BÜLTENİDİR******



"AVON PEMBE HAREKET İLE KADINLAR HAREKETE GEÇİYOR!" için 2 yorum: