30 Eylül 2014

Ana Sayfa » , , , , , » RİTUEL DE BEAUTE SİYAH NOKTA BANDI DENEYİMİM...

RİTUEL DE BEAUTE SİYAH NOKTA BANDI DENEYİMİM...

30 Eylül 2014


   Hepiniz gibi benimde çok yoğun olmasada siyah nokta problemim var. Her ne kadar yüz yıkama jelleri ,temizleme losyonları ile cildimi temizlesemde , arada bir burun bandıyla eski sistem yapıştır çek hala en hoşuma giden yöntem :))

  
Rituel de Beaute burun bandını sıradan burun bandlarından ayıran özelliği aloe vera etkisi ile tazelik vererek cildinizi rahatlatması ,dermotolojik olarak test edilmiş olan burun tüm cilt tiplerine uygundur. İçeriğinde paraben ve alkol barındırmaz. Bu özelliğiyle gönül rahatlığı ile kullanabilceğiniz bir ürün...

Kutunun arka kısmında çizgi resimlerle gayet açık bir dille nasıl kullanacağınız ve ne kadar süre bekletmeniz gerektiğini  ifade edilmiş.

 Bense duş aldıktan sonra iyice temizlenmiş cildime ,burnumu hafif ıslatarak uyguladım .Burnumuzu ıslatmamızın sebebi bandın daha iyi yapışmasını sağlıyor. Yalnız uyarmak isterim ki maskelere karşı hassas bir cildiniz varsa veya akne ,sivilce ve güneş yanığı sebebiyle hassaslaşmış cildniz varsa kullanmamanızı tavsiye ederim.

Evet 15 dakikalık beklemeden sonra bandı cildimden aldığımda durum buydu. Dediğim gibi çok yoğun siyah noktalarım olmadığı için olanıda çekip aldığı için Rituel de Beaute burun bandından çok memnun kalarak kullandım. Tavsiye ederim. Size küçük bir hatırlatma 3 EKİM 2014 cuma günü bim marketlerde Rituel de Beaute'nin bir kampanyası var .Stok yapmayı unutmayın sakın ,sevgiler...


"RİTUEL DE BEAUTE SİYAH NOKTA BANDI DENEYİMİM..." için 4 yorum:

  1. Bende nereden alırım acaba derken bim de satılcağını söylemene çok sevindim :)) deneyeceğim bende paylaşım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. RİTUEL DE BEAUTE ürünlerinin zaman zaman bim marketlerde kampanyaları oluyor.

      Sil
  2. ay bu yazı çok iyi olmuş :) bende bu hafta alıcaktım ama işe yarayıp yaramayacağı konusunda endişelerim vardı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım ,bandın üstündeki lekeleri görüyorsun .Hiç abartısız işe yarıyor , emin olabilirsin .

      Sil