9 Mayıs 2014

Ana Sayfa » » Dove ile tatilde de ışıldayın!

Dove ile tatilde de ışıldayın!

9 Mayıs 2014
 Dove ürünlerinin seyahat boylarını içeren Dove Seyahat Seti yazın kapıyı çalmasıyla birlikte yalnızca 11,90 TL’ye raflardaki yerini aldı.

Tatile giderken valizinizde ağır, büyük boy ürünler taşımaya son veren Dove Seyahat Seti, kişisel bakımınız için gerekli olan Dove ve Signal ürünlerini özel bir çantada bir araya getirdi. Dove Seyahat Seti, cilt bakımı, saç bakımı, deodorant, nemlendirme ve diş bakımı ürünlerinin seyahat boylarıyla tatil boyunca yanınızda. 
Dove Seyahat Seti, kumaşlı şeffaf çanta içinde 7 adet kişisel bakım ürününden oluşuyor. Setin içinde, uçak yolculuğu da dahil tüm seyahatlerde rahatlıkla kullanabilecek krem bar, şampuan, duş jeli, deodorant, krem, diş macunu ve fırçası ürünlerinin seyahat boyları bulunuyor. Böylece kadınlar yanlarına başka hiçbir bakım ürününü almak zorunda kalmadan tatilde de kişisel bakımını kolaylıkla devam ettirebiliyor. Dove sayesinde hafifleyen valizinizle rahatça seyahat edebilir ve büyük boy ürünlerden açılan yeri daha fazla kıyafet ve ayakkabıyla doldurabilirsiniz!
Migros, Gratis, Watsons ve seçkin parfümerilerde satışa sunulmak üzere sınırlı sayıda üretilen Dove Seyahat Seti’nin tavsiye edilen satış fiyatı 11.90 TL.
 
 
 
 

Tatilde de Bakımın Erkekçesi
Dove Men’den 
Dove Men+Care Seyahat Seti raflarda, fiyatı ise yalnızca 5,90 TL!
Tatile gitmeyi seven ama valiz hazırlamaya üşenen erkeklere müjde! Dove Men+Care’in seyahat için özel tasarladığı set tatilde ihtiyaç duyacağınız tüm bakımı tek bir paketle valizinize sığdırıyor. 


Erkeklere özel kişisel bakım çözümleri sunan Dove Men+Care, seyahatlerinizde de bakımınızdan ödün vermemeniz için yanınızda. Seyahat boyu duş jeli, krem bar ve deodoranttan oluşan Dove Men+Care Seyahat Setini valizinize atın ve tatilde de Dove Men+Care bakımının keyfini çıkarın.

Dove Men ile ferahlık veren bakım
Dove Men’in micro-moisture teknolojisiyle zenginleştirilmiş duş jelleri, duş alırken cildinizi temizlemenin yanı sıra bakım da yapıyor, ferahlık veren kokularıyla iç açıyor. Seyahat setinin içerisinde duş jeline ek olarak yüz temizliği için krem bar (bar sabun) da yer alıyor. Kuruluk ve gerginlik hissi bırakmadan derinlemesine temizlik sağlayan erkeğe özel bar sabun ¼ oranında nemlendirici içeriyor.

Deodorantta Dove Men Devri
“Bakımın Erkekçesi” sloganıyla erkeklere özel bakım ürünleri geliştiren Dove Men, cilt temizliğindeki başarısını deodorantta da ortaya koyuyor. Deodorantların içeriğindeki mikro kapsüller gün içerisinde hareketle kırılarak deodorantın içindeki parfümün açığa çıkmasını ve parfümün gün boyunca etkin kalmasını sağlarayak, ter kokusuna karşı 48 saat koruma sunuyor. Erkekler, Dove Men seyahat setinde yer alan seyahat boyu Dove Men deodorant sayesinde tatilde de her zamanki gibi temiz ve ferah kokmaya devam ediyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı
Dove Men seyahat seti: 5,90 TL


****** BASIN BÜLTENİDİR.******


0Yorum