8 Mayıs 2014

Ana Sayfa » , , » Clarks 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu: ‘Yazın Vazgeçilmezleri’

Clarks 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu: ‘Yazın Vazgeçilmezleri’

8 Mayıs 2014


Modern kadının renkli ve konforlu dünyası Clarks, 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda da 189 yıllık iddiasını koruyor.  Adımlarda maksimum rahatlık sağlayan özel teknolojiye sahip yüzlerce ayakkabı modeli, şıklığının yanında konforundan ödün vermeyenlere ‘Yazın Vazgeçilmezleri’ni sunuyor... 


İngiliz ayakkabı markası Clarks, kurulduğu günden beri konforu ve modayı birleştiren modelleri ile trendi belirliyor. Yazın rahat çözümler arayan kadınlara özel günlük hayattan geceye, yürüyüşlerden toplantılara her zaman kullanılabilecek rengarenk modeller bu sezon da Clarks’da. Günlük sandaletler, dolgu ve platform topuklar bu koleksiyonun vurucu parçaları arasında. Klasik renklerin yanı sıra, lila, mavi ve sarı tonları bu yaz Clarks’ın iddialı tonları arasında.

  İşte sezonun vazgeçilmezleri:
Bu yazın iş seyahatlerinde, hafta sonu kaçamaklarında, sahil tatillerinde, uzun yürüyüşlerinde size eşlik edecek günlük sandaletler, dolgu topuklu rahat ayakkabılar sezonun vazgeçilmezleri. Turkuazdan kreme, turuncudan siyaha kadar geniş renk seçenekleri ile gününüzü saran DUNBAR RACER, hem şık hem günlük kullanıma uygun olan CLOVELLY WAY, ayak sağlığına önem veren kadınların şık kurtarıcısı SATEEN CURTAIN, zarafeti ve rengiyle göz dolduran PERFECT LAUGH , trend safari deseni ile ön plana çıkan GLITTER QUARTZ sezonun en çok tercih edilenleri.

Clarks; Akasya AVM, Capacity AVM, Palladium AVM, Akbatı AVM, Buyaka AVM, Anka Mall ve seçkin mağazalarda...
****** Basın bültenidir.******





















"Clarks 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu: ‘Yazın Vazgeçilmezleri’" için 2 yorum: