29 Nisan 2014

Ana Sayfa » » DORE ÇORAPLARI !

DORE ÇORAPLARI !

29 Nisan 2014
2013 Veda etkinliğinde ilk tanıştım bu marka çoraplar ile yazısını okuyabilirsiniz şurda ;
 DORE ismi çok hoş geldi bana , kullanabilirmiyim olurmu olmazmı diye kendi kendime düşünmedim değil aslında nedeni ise kilo aldığımdan beri pek memnun kalmıyorum kullandığım çoraplardan :((



 Pantolon çorapı kullanıyorum genelde ama çok sıkıyordu lastikleri , o yüzden etkinlikten beri hiç açmadan paketlerini bekletmem bu yüzdendi .Geçen dedim bir deneyeyim memnun kalmazsam kullanmam bir daha :))

 Çokk uzun zamandır bu derece rahat ettiğim bir çorap olmamıştı .Giydiğim anda esnekliği ve hareket kolaylığı bana rahat bir gün yaşatacağı izlenimini vermişti bile , renk olarak ten rengini severim ama her ten rengi giymeye  uygun değildir .Ayakta anneanne çorapı gibi durmaması çok önemlidir.

Ben çok memnun kaldım .Rastladığınız yerde gönül rahatlığı ile alabilirsiniz bence ,çünkü ben artık öyle yapıyorum :)) Hepinizi kocaman öpüyorum ,saygılar ...


"DORE ÇORAPLARI !" için 6 yorum:

  1. Almanyada yok ama türkiyeye gidince gözüme carparsa alirim, sürekli yirtildiklari icin hep lazim oluyor zaten stoklarim ;) güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Sağol ,kesinlikle stok yapmak gerek memnun kalacağını düşünüyorum .Bloguma hoş geldin bu arada :))

    YanıtlaSil
  3. Merhaba ben Şeyma. Şımarık saksı etkinliğiyle blogun ile tanıştım :)) Çok güzel yazıların varmış :) Hem de yardımsever bir kişiliğin. Yedikule Hayvan Barınağı yazını da okudum hani. Dore markasının çorapları bizim evde de çok kullanılıyor. Ablam, annem ve ben de severek giyiyoruz çorapları. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ,şeymacığım çok incesin :)) Bloguna gelmeye çalıştım ama error veriyor linkin , dore markası benimde sevdiğim ve kullanmaktan keyif aldığim bir marka oldu. Etkinliklerin en güzel tarafıda bu değilmi? Blogları birbirlerine kaynaştırıyor.Kendine çok iyi bak,sevgiler...

      Sil
  4. bu markayı görünce aklımda bulunsun. cogu zaman insanın eli tanimadigi markalara gitmiyor. bloğunuzu GFC den takip ettim, sizi de kendi bloğuma beklerim. beğenirseniz geri takiplerseniz sevinirim.

    http://fashionsbit.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklından bulunsun ,memnun kalacağına inanıyorum. Geldim bile bloguna takipede aldım .Sevgiler...

      Sil