16 Nisan 2014

Ana Sayfa » » BERAY KOZMETİK SOLENNE ÜRÜNLERİ !

BERAY KOZMETİK SOLENNE ÜRÜNLERİ !

16 Nisan 2014
SOLENNE TIRNAK BALSAMI
Hem el hem de ayak bakımında güvenle kullanabileceğiniz bir balsamdır.  Özellikle el, ayak tırnaklarındaki kuruluk, pullanma, çatlama gibi sorunların giderilmesinde etkili bir üründür. İçeriğindeki Vitamin F Forte tırnak hasarlarını düzeltmeye yardımcı olurken, tırnak kenarlarındaki kuruluk, kabuklanma ve çatlamaların oluşumunu da engeller.
Solenne Tırnak Balsamı’nın diğer tırnak bakım ürünlerinden farkı,  aynı anda hem tırnak, hem de tırnak eti bakımı yapmasıdır. Birkaç ürünün etkisini tek bir üründe sunduğu için Solenne Tırnak Balsamı kullanımı açısından da büyük kolaylık sağlamaktadır.

SOLENNE MANİKÜR SETİ
Solenne Hijyenik Manikür Seti ile tırnaklarınız ve elleriniz artık daha bakımlı ve sağlıklı…
Tek kullanımlık manikür seti, içeriğinde yer alan törpü, tırnak eti itici, havlu ve özel manikür eldiveni ile hijyenik ve kişiye özel bir bakım sunar.
Özel manikür seti içinde yer alan Solenne bakım kremi;  Özel formülü ile suya ihtiyaç olmadan tırnak kenarlarını kısa sürede yumuşatarak maniküre hazırlar.
Solenne bakım kremi, Cildinizin anti aging bakımını desteklerken, içeriğindeki  Vitamin F Forte tırnak ve tırnak eti bakımını yapar. Tırnak yüzeyindeki dış etkenlere bağlı soyulma, yumuşama, pullanma gibi sorunların önlenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda manikür sonrası tırnak kenarlarındaki kabuklanmaların oluşumunu engelleyerek, Shea Butter ile cildinizin gün boyu nemli kalmasını sağlar.




SOLENNE AYAK&TOPUK KREMİ
Gün içinde en çok yıpranan, yorulan ve dış etkenlere maruz kalan ayaklarımızın günlük bakımı için hızlı çözüm sunan bir üründür. İçeriğindeki Shea Butter, cildin gün boyu nemli kalmasını sağlar. İlk uygulamadan itibaren gözle görülür sonuçlar almak mümkündür. İçeriğindeki Allantoin cildi rahatlatır ve tahrişi engeller. Özellikle hassas ciltlerin bakımı için uygun bir üründür. Kısa sürede topuk çatlaklarının ve sertleşmiş dokuların giderilmesine yardımcı olur. Ayaklarınız gün boyu pürüzsüz ve bakımlı kalır.

*****BASIN BÜLTENİDİR.******



"BERAY KOZMETİK SOLENNE ÜRÜNLERİ !" için 1 yorum: