24 Şubat 2014

Ana Sayfa » , , , , , » WATSONS SİLİKON YÜZ TEMİZLEME PEDİ

WATSONS SİLİKON YÜZ TEMİZLEME PEDİ

24 Şubat 2014


Herkese merhaba ; bu gün size bir kaç hafta önce tanıştığım ve kullanmaya başladıktan sonra kesinlikle aşık olduğum silikon temizleme pedinden bahsedeceğim. 

Uzun zamandır bir çok blog arkadaşımın blogunda gördüğüm nasıl bir şeydir acaba dediğim , işe yararmı acaba diye merak ettiğim bir üründü. 


Son watsons ziyaretimde benim bunu almam gerek diye atladığım ve aldığım günden beri oh iyi ki almışım ,çok güzel çok pratik  aaa ne güzel masajda yapıyor yüzümdeki kan dolaşımını arttırıyor eee böyle olunca yüzümde kırışıkta oluşmaz diyerek yüz temizleme rutinimi tamamladığım bir ürün oldu kendisi :))



Gördüğünüz gibi küçük küçük silikon kıllar mevcut ama sakın cildimi tahriş eder mi diye düşünmeyin gerçekten o minik kıllar tahriş etmek şöyle dursun yaptığı masaj ile cildinize mükemmel bir rahatlama ve temizlendi hissini sonuna kadar yaşatıyor. Cildinize yaptığı masaj sayesinde ,daha diri ve dinç görünmesini sağlıyor. 

Temizleme losyonumu pedin üzerine sıkıyorum ve direk cildime uyguluyorum hem köpürmeside kolaylaşıyor böylece :))



İşiniz bittiği zaman suyun altında durulayıp fayansa altındaki vakum sayesinde yapıştırabilirsiniz .Hoş ben ne kadar fayansa yapıştırmayı bir türlü becerememiş olsam da öylede kurutuluyor bilesiniz. Ne zaman fayansa yapıştırsam arkamdan pıt yere düşüyor , bir kaç defa denedim ama sıkıldığım için artık öyle bir girişimde bulunmuyorum. Bende o yüzden sırt üstü vakumu yapıştırıp kurumaya bırakıyorum. 

Daha ne kadar ballandırarak anlatabilirim bilemedim :)) Canınız çekti değil mi ? 

İşin şakası gayet memnun kaldım. Artık sıradan süngerleri kullanmam cildime , evimden eksik etmeyeceğim bir ürün olacak kendisi , kullanım süresi silikon olduğu için uzun vadeli olacağını düşünüyorum . Yolunuz watsons'a düşerse bir tanede siz edinin ,göreceksiniz bak çok memnun kalacaksınız. Fiyat : 6,90 tl idi. 

Hepinize sevgiler ...




"WATSONS SİLİKON YÜZ TEMİZLEME PEDİ " için 19 yorum:

  1. Cok güzel birşeye benziyor. Ben o kadar gittim goremedim üzüldüm simdi. En kisa zamanda gidip almam lazim. Fiyatı çok uygunmus. Paylaşımın için çok teşekkürler canim :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende, sağolsunlar bir kaç bloger arkadaşın blogunda gördüm haberim oldu. Bazı ürünleri var watsons' ın ama kenara köşeye koyuyorlar ya hiç dikkat çekmiyor.Çok memnun kalacağına eminim ,muhakkak almalısın . Ne demek canım asıl yorumun için ben sana teşekkür ederim. Beni hiç yalnız bırakmıyorsun sağol ,sevgiler sana :))

      Sil
  2. ahaha aynı ben direk fayansa yapıştırıyorum :)) çok güzel değil mi yumuşacık cildi hiç çizmiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım gerçekten çok güzel bir ürün , sünger kullanıyordum ama ondan hiç içim rahat değildi hani ne kadar olmasa hijyenik açıdan sünger kullanımı daha zor ama bu ürün hem yumuşacık hemde gerçekten yüzüne masaj etkiside oluyor.

      Sil
  3. Güzel bir ürüne benziyor. Watsons'a gidince muhakkak yakından da inceleyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede bir göz at ,eminim sende kendine edineceksin. Sevgiler...

      Sil
  4. Gerçekten benim canım çekti.Böyle şeylere bayılırım.Ben kese gibi olanını almıştım gratisten sevmemiştim,bunu deniycem:)
    http://www.renkliyumak.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende benim gibisin ,hemen canın çekiyor değilmi ? Bence bu üründen oldukça memnun kalacaksın.

      Sil
  5. çok benzerini sephoradan almıştım bende, alırken kullanırmıyım emin değildim ama dediğiniz gibi artık rutininin vazgeçilmezi oldu çok nazik temizliyor gerçekten. Umarım uzun vadeli bir zararı yoktur ,
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet umarım yoktur ama sanki bana masaj yapıyor ya yararlı gibi geliyor .

      Sil
  6. Bu yazı nasıl süper oldu =) sürekli elime alıp kasaya gitmeden bırakıyordum =D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevindim zebracığım ,bir tanede sen edin memnun kalacağını düşünüyorum.

      Sil
  7. Bende kullanıyorum bu yüz temizleme pedinden fiyatına göre oldukça dayanıklı ve elle temizlemeye oranla çok daha başarılı bi sonuç veriyo sizde çok güzel açıklamışsınız:) sedosun.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Gayet memnunum sürekli elimin gittiği bir ürün ,tabiki ziyaretinize gelirim.

      Sil
  8. Böyle bir ürünün varlığından yeni haberim oldu. Bakmam lazım belki hala satıştadır:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet baksan iyi olur .Memnun kalacağını düşünüyorum.

      Sil
  9. bende Avon'da görmüştüm ilk bunu, gratislerde bulamadım, birde orayı ziyaret edeyim bakayım, teşekkürler canım tavsiyen için, güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Watsons ta kesin bulursun orada satılıyor.

      Sil
    2. Watsons ta kesin bulursun orada satılıyor.

      Sil