18 Şubat 2014

Ana Sayfa » , , , , » BİTKİ SANDIĞI GÜL SUYU

BİTKİ SANDIĞI GÜL SUYU

18 Şubat 2014


Bitki sandığının 2013 veda etkinliğinde hediye ettiği gül suyunu bir süredir kullanıyorum. Gül suyunun faydalarını bilmeyeniniz yoktur sanırım. Şöyle bir üstünden geçeyim ben gene ...
Doğal gül suyunun ciltteki faydaları saymakla bitmez . Mesela cildi sıkılaştırır, kırışıklıkları açar, tonik ve temizleyici olarak kullanılır. Ama doğal yollarla elde edilmiş bir gül  suyu ancak ,  bu konularda fayda sağlar.


Piyasada bulunan bir çok saf sandığımız ürün  ne yazık ki gerçek gül suyu adı altında satılıyor.Cilt bu şakaya gelmez , kullanacağınız ürünün güvenilir olması çok önemlidir.


Bitki sandığı saf gülsuyu geleneksel yöntemlerle ISPARTA güllerinin bakır imbiklerde damıtılması ile elde edilmiştir. Gülyağı da içerdiğinden cilt üzerinde oldukça yararlı olmaktadır. Yani hem gülsuyunun hem de gülyağının faydalarını alabileceğiniz güzellik iksiridir.



Bitki sandığı gül suyunun hem kadınlar hem erkekler gönül rahatlığı ile kullanabilirler. Eh tabi ama bir erkeğinde hakkı değilmi cildinin beslenmesi ve nemlenmesi :))



   Aynı zamanda makyaj temizleyici ve serinletici olarak ta kullanabilirsiniz.



   Saf gülsuyu esansı dökülerek hazırlanan gülsuları ağır kokar ama bitki sandığı suyunun kendine has yumuşak ekşimsi olmayan rahatlatıcı bir kokusu vardır. Ben tonik yerine kullanıyorum .Doğal olduğu için güvenerek gönül rahatlığıyla kullanıyorum .Her şekilde memnunum ama cildi sıkılaştırdığına dair bir gözlemim olmadı ,güvenilir bir tonik olarak sizlerde deneyebilirsiniz.


Bitki sandığı gül suyunun elde edilişi : Isparta güllerinin (Rosa damascena) geleneksel yöntemle bakır imbikte damıtılması ile elde edilmiştir. Hidrosol olup damıtma sırasında elde edilen gülyağı da gülsuyumuzun içerisinde bulunmaktadır. 


Bitki sandığının bir çok göz alıcı ve organik ürününe buradan ulaşabilirsiniz. 



"BİTKİ SANDIĞI GÜL SUYU" için 6 yorum:

  1. Ispartada üni. okudum orada Rosense tanışmıştım ürünleri çok güzel :)) Bu markayı hiç duymadım ama :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rosense ürünlerini bende çok seviyorum. Bu markada çok güzel, denemeni tavsiye ederim .

      Sil
  2. bu marka çanakkalede üreticiler kendileri ekip kendileri toplayarak üretiliyor tamamen doğal bir markadır ben deneme şansı bulamadım benim ürünümü teyzem elimden kaptı ama üreticinin kendisinin bana anlattıklarına dayanarak yazıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi senden duyduklarımla içim dahada rahatladı. Güvenilir bir ürün gerçekten ,sıradan gülsuları ile aradaki farkı hemen anlayabiliyorsun.

      Sil
  3. güle bayılırım gül suyunada hakikisini bulmak zor ama senin sayende bir tane keşfettim galiba teşekkürler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemeni tavsiye ederim canım , farkı sende göreceksin . Ne o ekşimsi ,sıradan gülsuları gibi yapay kokuyor. Nede yüzünü yapış yapış yapıyor .Deneyimlerini bekliyorum.

      Sil