9 Mart 2018

İxora Oil Yoğun Besleyici Vücut Yağı

9 Mart 2018

Vücut çatlakları benim gibi bir çok kadının sorunu olduğunu düşünüyorum. Yıllardır şunu öğrendik ki başına geldiği zaman bunun geri dönüşü yok ama yinede başa çıkmak ve vücut çatlaklarını gidermek için  bir çok yöntem deneriz. 


Bir süre önce firma tarafından bana gönderilen İxora Oil Vücut Bakım Yağı bu deneyimlerimden biriydi. 

Öncelikle şunu belirteyim firma ürününe çok güveniyor. Düzenli kullanımda 1 hafta gibi bir süreçte fayda sağlayacağını iddia ediyor .Bende elime geçtiği günden beri mümkün olduğunca düzenli kullanmaya özen gösterdim. Yalnız benim sorunlarım için 1 haftalık süreç yetersiz oldu. Daha uzun bir süre deneyimledikten sonra artık size anlatmanın zamanı olduğunu düşünüyorum. Öncelikle genel bilgi olarak ürüne göz atalım .Daha sonra kendi deneyimlerimi paylaşayım.


İxora Oil vücut bakım yağı 50 ml ,pompalı cam bir şişeye sahip . Üzerine yapıştırılan bant etiket sayesinde ürün şişesi daha korunaklı hale gelmiş. İçerisinde bulunan asansör mekanizması ürünü kullandıkça yukarı doğru çıkıyor. Buda ürün bitmeye yakın olsa bile pompasından ilk günkü performansı  almamızı sağlıyor. 


Peki İxora oil nasıl bir yağdır. Çatlakları giderilmesinde yardımcı olan ve yeni çatlak oluşumun engelleyen bir bakım yağıdır. Cilt üzerindeki lekelerin giderilmesinde yardımcı olur.  Kırışıklıklar ,ince çizgileri, kesik ve çizik izleri gibi cildin deformasyona uğrayan bölgelerinde etki ediyor.
 Kuru ciltler için pürüzsüz bir görünüm sağlıyor.
 Yağı sürdüğünüzde anında vücut tarafından emiliyor. 
Paket içerisinden bir adet huni ve roll-on başlıklı bir şişe çıkıyor. Huni vasıtası ile şişeye ürünü doldurup yüz , göz çevresi ,boyun,dekolte bölgesi gibi ince çizgilerin belirdiği noktalara kolaylıkla müdahale edebilmenizi sağlıyor. 


Ürün  boya içermiyor. Türk malı olduğunu belirtmek isterim ve hayvanlar üzerinde test yapmıyor.
İçerisinde bulunan 

Hindistan cevizi yağı
Jojoba yağı
Tatlı badem yağı 
Aynı sefa 
Lavanta
E vitamini 

gibi cildin yeniden toparlanması için  ihtiyacı olan bütün içerikleri bulunduruyor.

Güzel bir kokusu bulunan ürün parfüm içeriyor. Eğer içerik konusunda hassassanız.

 Paraffinum Liquidum ve Isopropyl Palmitate ilk sıralarda geliyor.


Sabah ve akşam  olmak üzere günde 2 defa masaj yaparak  düzenli kullanımı öneriliyor. 
Etkili sonuç almak için 3 ay sürekli kullanılması tavsiye ediliyor. 

Ürün için dikkat edilmesi gereken noktalar :

Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza etmek 
Serin ve kuru yerde saklamak 
Direkt güneş ışığına maruz bırakmamak
Gözlerle temasından kaçınmak 

Peki gelelim benim deneyimlerime !

Bende sabah ve akşam olmak üzere düzenli bir şekilde ürünü sadece kol bölgemde kullandım. Kollarımda  hızlı kilo alıp vermelerden dolayı oluşan  çatlak ve selülit görünümden şikayetçiyim. Selülitlerim üzerinde şu ana kadar bir değişim gözlemlemedim .Sanırım spor ile desteklenmesi şart !

Çatlaklarım üzerinde ise gözle görülür bir etki gözlemledim. Sizin için öncesi fotoğrafını çekmeye çalıştım ama çatlaklar beyaz ve ışık yansıması yüzünden bir türlü gösteremedim.  

Bende bir hafta içinde bir etki yaratmadığını belirtmek isterim. İlerleyen zamanlarda çıplak gözle görülen çatlaklarım da iyileşmeyi fark ettim. 

Şu an için elimi bastırdıkça çatlaklarımı görebiliyorum. Ürünü kullanmaya devam ediyorum.  Sanırım zaman içinde onlarda kapanacak. Belirtmek isterim ki herhangi bir kaşıntı ve alerjiye sebep olmadı. Güzellik merkezlerinde de selülit tedavisi ,çatlak tedavisinde kullanılmaya başlanan bir  ürün . Sadece kol bölgemde kullanmamın amacı ,vücudumun diğer bölgelerinde kullanırsam ürünün yetmeyeceğinden düşündüm. Evet sadece kol bölgemde kullanmam rağmen ürünün sonuna yaklaştım. Vücudum için bir şişe daha almayı düşünüyorum. 
Ürün cilde çok güzel bir yumuşaklık veriyor . Asla yağ sürmüşsünüz gibi vıcık vıcık bir his belirmiyor. Kıyafetlere bulaşmıyor. 
İxora Oil vücut bakım yağına şu an için www.bulsakalsak.com adresinde ulaşarak sahip olabilirsiniz. 
Yeni ürünler tanımayı ve deneyimlemeyi seviyorum. Başka bir deneyim yazısında görüşmek üzere şimdilik sevgiler...



"İxora Oil Yoğun Besleyici Vücut Yağı " için 22 yorum:

  1. Harika. Özellikle yazin vücut yagi cok kullaniyorum buna bakacagim canim 😍

    YanıtlaSil
  2. ben de denemeliyim çok merak ettim

    YanıtlaSil
  3. Şimdi sonucu duyunca merak ettim yasemin zira bir eczacı hn çatlakları asla duzelteöessiniz demişti ama denenmiş sonuç var sensin denemeye değer benimde kilo alıp verme dolayısıyla yan bölgelerde var insallah iyi gelir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gözle görülür etkisin fark ettim canım :)

      Sil
  4. İlgimi çeken bir ürün, denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Minik şişe ve huni iyi fikirmiş.. Bu tarz ürünleri sabırla uzun süre kullanmak gerekiyor. Ama yine de oluşmuş çatlaklara çok da faydalı olabileceğini düşünmüyorum ben..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet uzun süre kullanmak gerek ,tam anlamıyla geçmedi zaten ama ben düzelmeyi gözlemledim.

      Sil
  6. Çatlak olmayan yerimiz kalmadı. :)) Bu ürünü listeye ekledim.Teşekkürler canım.
    @smk

    YanıtlaSil
  7. Çok iyi bence bu kadarı bile
    İçerik biraz sıkıntılı ama olsun ömür boyu kullanmıycaz ya 🙈

    YanıtlaSil
  8. Çatlaklarına iyi gelmiş, yazdım o zaman aklıma canım.

    YanıtlaSil
  9. Göz kenarlarımda çizgiler artık kendini iyice göstermeye başladı.. ixora oil yoğun besleyici yağı kullanmaya başlasam iyi olur sanırım... Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok memnun kaldım ixora oil yağdan tavsiye ederim.

      Sil
  10. ixora vücut yağını göz çevresinde kullanmak fayda sağlar mı? Sadece çatlak değil de kırışıklıklara da iyi geliyor anladığım kadarıyla.

    YanıtlaSil
  11. Selam hala blog yaziyorsanız cevap verebilir misiniz ? Son durum nedir? vucudunuza da kullandiniz mi? Cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkurler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ,yazımı okuduğun için teşekkür ederim. Ben ürünü bir türlü sipariş edemedim. Şu an için başka ürünler kullanıyorum ama aklımda bunu yeniden alacağım.

      Sil