1 Ağustos 2017

Hc Care Lightening Peeling Cleanser Yenileyici ve Aydınlatıcı Peeling Jel

1 Ağustos 2017
Herkese merhaba ,cilt bakım ürünlerim arasında son aylarda  Hc Care Lightening Peeling Cleanser  kullanıyorum. Biliyorsunuz ki peeling sayesinde cildimiz daha canlı ve pürüzsüz gözüküyor. Kullanmış olduğumuz leke kremleri ve kırışık önleyici ürünler böylelikle cildimize daha iyi etki ediyor.Cildimin daha canlı ve daha sağlıklı gözükmesi için bende haftada bir kaç kez yüzeysel peeling uyguluyorum . 
Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi hcc care ürünlerini  oldukça başarılı buluyorum. Bu peeling de benim memnun kaldığım bir ürün oldu. Ürün kullanma talimatları arasında sabah akşam kullanılması tavsiye ediyor. Bu kullanım benim  cildime fazla olduğu için,  haftada bir kaç kez  özellikle duş sonrası kullanıyorum. Böylelikle  açılan gözeneklerime daha iyi etki ettiğini düşünüyorum. Çok fazla sert peelingler tercih eden biri değilim bu sebeple ilk zamanlar bu peeling ile pek anlaştığımı söyleyemem. Zaman içerisinde tekrar kullanma şansı verdiğim bu ürünü yüzüme çok fazla bastırmadan kullanıyorum.
 Göz çevresinde kesinlikle kullanmamamız gerektiği ürün üzerinde özellikle  belirtiliyor. 


Ürün vaatlerine göz atacak olursak  ,Hc care lightening peeling cleanser yenileyici ve  aydınlatıcı peeling sabun içermeyen temizleyiciler sayesinde ,kuruluğun neden olduğu pul pul dökülmelere karşı korumayı ve cilt görünümünü yeniden canlandırmayı destekliyor. Nemlendirici formülü sayesinde yüzeysel kirleri ve ölü hücreleri kolayca temizlerken cildi pürüzsüz ve yumuşak bırakmak üzere geliştirilmiş. 
İçeriğindeki cilt tonu düzenleyiciler sayesinde ferah ve ışıltılı bir görünüm kazandırıyor.
Ürünü nemli cildime uygulayıp,bir süre bekliyorum . Sonra cildimi iyice duruluyorum.
 Peelingi uyguladıktan sonra yüzümde o aydınlanmayı fark ediyorum. Cildim kesinlikle kuruma yapmıyor .Bunu kullanım sonrası hemen nemlendirici sürmem gerektirmediğinden anlayabiliyorum.
150 ml yumuşak plastik bir tüp ambalajı bulunuyor. Ambalajın yumuşaklığı sebebi ile  kullanmak istediğiniz kadar ürünü alabilmek kolay ,ürün içeriğinde antioksidan ve nemlendirici özelliği olan bambu ağacıda bulunuyor. Ürünün çok hoş ve hafif bir kokusu bulunuyor.
Ürün açıldıktan sonra 12 ay içerisinde tüketilmek zorunda ,şunu belirtmeden geçemeyeceğim Hc Care ürünleri % 100 Türk markası buda gurur verici bir ayrıntı.Hayvanlar üzerinde kesinlikle test edilmiyor ve içeriğinde kesinlikle hayvansal katkı maddeleri kullanılmıyor. Severek kullandığım bu peelingi 35 TL'ye www.hccare.com sitesinden satın alabilirsiniz. 

Başka bir yazıda görüşmek üzere sevgiler....







"Hc Care Lightening Peeling Cleanser Yenileyici ve Aydınlatıcı Peeling Jel" için 22 yorum:

  1. bana biraz sert geldi tanecikleri duşta uyguluyorum hem yüzüm iyice yumuşamış oluyor hem de taneciklerin sertliği sıcak su ile azalıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende aynı şeyleri düşünüyorum.İlk zamanlar bu yüzden anlaşamamıştım. Daha sonra duşta kullanmaya başladım ,alıştık birbirimize :)

      Sil
  2. Sicaklarda hic bir sey kullanamıyorum fakat urunler hakkinda birseyler ogrenmeyi seviyorum teşekkürler canim❤ sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Tanecikleri iri olan bir peeling ama o taneciklerin organik olması sebebi ile sanıyorum, hiç sorun yaşamadım. Çok sevdiğim bir ürün oldu. Ben de günde iki defa kullanmıyorum. Haftada 3 defa filan. Baya da bereketli bir ürün:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banyoda kullanıyorum sadece ,sert geldiği için canımı yakıyor benim normal zamanda kullanamıyorum.

      Sil
  4. Peeling iyi oluyor. İnsan cildinin rahatladığını hissediyor

    YanıtlaSil
  5. merak ettim , ilk frsatta denemek isterim. sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, arada cildimize nefes aldırmalıyız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben okuduğunuz için teşekkür ederim. Kesinlikle nefes alması gerek :)

      Sil
  7. Türk markası olması ve hayvanlar üzerinde test yapımaması ürüne çok olumlu özellikler katmış.güzel bir yazı tebrikler:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Benim içinde çok güzel bir yönü :)

      Sil
  8. HC ürünlerini severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Artik peeling zamanlari yaklasiyor 😊

    YanıtlaSil
  10. Peelingi çok merak ediyordum yazman çok işime yaradı

    YanıtlaSil
  11. hc care bakım ürünlerini çok merak ediyorum. peelingin kuruluk yapmaması güzelmiş

    YanıtlaSil