25 Mayıs 2016

Ana Sayfa » » SYNCHROLİNE ROSACURE SERİSİ İLE KIRMIZI CİLTLE GEZMEYE SON !

SYNCHROLİNE ROSACURE SERİSİ İLE KIRMIZI CİLTLE GEZMEYE SON !

25 Mayıs 2016
Synchroline Rosacure

20 yılı aşkın süredir bilimsel uygulamalar ışığında üretime devam eden İtalyan markası Synchroline, yaşanan tüm cilt problemlerinde iyileştirici etki yaratmak üzere kurulmuştur. Farmakolojik bir alt yapıya sahip ürünler bu bilimsel yaklaşımları ileri teknolojik çözümlerle sentez yapar ve bu şekilde kullanıcıya sunar.

Synchroline Rosacure Serisi

Kolay tahriş olan hassas ciltlere özel olarak geliştirilen Synchroline Rosacure serisi, ciltteki kızarıklık ve kılcal damar görünümünü hafifletir, cildi yatıştırır ve yanma & kaşıntı hissini yok etmeye yardımcı olur. Cildin esnekliğini kaybetmesinden dolayı oluşan bu sorunlar için Synchroline Rosacure ürünleri alerjiye meyilli hassas ciltleri koruma altına alarak, derinin sağlıklı normal bir görünüme kavuşmasına yardımcıdır.

İncelen deri nedeniyle oluşan cilt sorunlarını onarmak için etkili rol oynar. Etkili koruma işlevi sayesinde oluşabilecek bütün cilt sorunlarına karşı da erken önlem almanızı sağlar.

Synchroline Rosacure ürünleri, içerisinde bulunan özel bileşenleri sayesinde cilt bozukluklarını başarılı bir şekilde tedavi etmeye yardımcıdır. Doğru ve sürekli kullanım sayesinde derideki yanma, kaşıntı ve kızarıklık hissini yatıştırır. Derinlemesine cilt temizliği yaparak bu sorunları en aza indirir.

Synchroline Ürün Çeşitleri

* Intensive Tinted SPF30 Renkli Güneş Koruyucu: Rozaseli rahatsızlığı olan ve hassas yapıya sahip ciltler için idealdir. Rozaseli bir cilt iltihabıdır ve ciltte sıradan kızarıklıklara göre daha yoğun kızarıklık ve bölgesel kanlanma görülebilir. Ürün yatıştırıcı özelliği sayesinde tedavi destekleyicidir. Ayrıca UVA - UVB Işınlarına karşı yüksek koruma sağlayan pürüzsüz görünüm sağlayan renklendirilmiş kremdir.

* Intensive Cream SPF30: Güneş koruma özelliği yanında cildin erken yaşlanmasını ve cilt tahribatını önlemeye yardımcı güçlü bir üründür. İnflamatuar etki gösterir ve rozaseli ile hassas ciltlerin kullanımı için de uygundur.

* Gentle Cleansing Gel Kızarık & Kılcal Damarlar İçin Temizleyici: Antioksidan etkisiyle güçlü koruma sağlayan bir üründür. Hassas ciltlerin temizliğine uygun hidro aktif temizleyicidir. Derinlemesine temizlik

yanında cildi nemlendirir. Esneklik sağlayan ürün makyaj temizliği için göz kapaklarında da kullanılabilir.

* Remover Gel & Hassas Ciltler İçin Temizleyici Jel: Hidro-aktif jel sayesinde derinlemesine temizlik sağlar. Cilde kalıcı nemlilik ve derinlemesine temizlik verir. Antioksidan özelliğe sahip olan ürün pamuk yardımıyla günde iki defa kullanılabilir. Rosacure serisinin tartışmasız en çok tercih edileni Synchroline Rosacure Fast Cream Gel ürünüdür. Hassas ciltler için krem; Rozaseli sorununun ilk aşaması olan kılcal damar görünümünü hafifletmeye yardımcıdır. Batma ve yanma hissini rahatlatır. 2 aylık düzenli kullanımda sürekli kızarıklık sorunu azalır. Jel kıvamında olduğu için ciltte hızlıca emilir.

* FP Fluid Powder Kızarık Ciltler İçin Kapatıcı: Kılcal damar görünümünü kapatır, cilde mat, pürüzsüz ve doğal bir görünüm kazandırır.

Synchroline Ayrıcalığı

Farklı cilt tipleri ve yaş sınıfları arasında cildin duyduğu ihtiyaçlara beklenen cevabı vermesi, Synchroline markasının başarısının en önemli nedenlerindendir. Markada yer alan seriler uluslar arası standartlarda test edilir. Synchroline Rosacure ürünleri ve markanın diğer tüm cilt bakım ürünlerini www.portakalrengi.com adresinden detaylı olarak inceleyebilir, ürünler hakkında bilgi sahibi olabilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz.


"SYNCHROLİNE ROSACURE SERİSİ İLE KIRMIZI CİLTLE GEZMEYE SON !" için 9 yorum:

  1. o ben oluyorum. çok fazla markanın kullandım. bu markayı duymamıştım. mutlaka araştırıcam.
    çok teşekkürler bilgi için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir araştır evet belki işine yarar. Rica ederim.

      Sil
  2. bilgiler için teşekkürler :) portakalrengi.com sağlam ve güzel bir site :)

    YanıtlaSil
  3. Ben cildimdeki pul pul dökülme ve sağlıksız görüntüsü üzerine bir çok sonuç alamadığım üründen sonra tanıştım ben synchroline ile.Ürün de http://www.portakalrengi.com/synchroline-fillast-advanced-renewal-daily-cleasing-fluid-200-ml buydu.Çok memnun kaldım.Çok profesyonel bir marka.Kısa sürede etkisini gördüm ve bu beni çok mutlu etti.Yazınızı görünce deneyimimi paylaşmak istedim.Korkmadan acaba sonuç alabilir miyim sorusu olmadan kullanabilir herkes.Yazınız çok bilgilendirici olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazı firmaya ait canım ama tecrübelerini bizimle paylaştığın için çok memnun oldum.

      Sil
  4. çok güzel krem yıllardır kullanıyorum sonuç almak için bol sürmek gerekiyor her gece kullanmalısınız hiç aksatmadan kızarıklıklıkdan eser bırakmıyor keske pahalı olmasa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yazı basın bülteni olduğu için ürünleri deneyemedim.

      Sil
    2. Rozanız var mıydı ? Firmanın diğer ürünlerini denediniz mi acaba

      Sil