10 Mayıs 2016

Ana Sayfa » , » #LERZANKARADANLİ23NİSAN ETKİNLİĞİ DETAYLARI

#LERZANKARADANLİ23NİSAN ETKİNLİĞİ DETAYLARI

10 Mayıs 2016
Nisan ayında çok gezdim , çok gördüm katıldığım etkinlikleri nihayet fırsat oldu sizlere aktarmaya başladım. 
Bu yıl 2. düzenlene Lerzan Karadanli 23 Nisan ekinliği için Kayseri'ye gittim.
Bu Kayseriye 3. gidişim .Kayseri'yi bir şehir olarak ben çok beğeniyorum. 


Bu yılki etkinlik mekanımız Kayseri'nin en güzel mekanlarından biri olan Tuana Restaurantta yapıldı. Bir köşesinden Erciyes dağı manzarası ,bir köşesinden Kayseri kalesi manzarası olan bu alan Kayseri'de oldukça popüler olan bir mekan :)
 Ben ve etkinliğe katılan arkadaşlarımız Tuana Restaurantı çok beğendik. Restaurant teras kısmı cafe olarak kullanılırken alt katı ise düğün,nişan ,özel günler için toplantılar için kullanılıyor.
 Oldukça geniş olan bu mekanda bence Kayseride yaşayanlar için misafirlerini rahatlıkla ağırlayabilecekleri bir ortam :)
Etkinliğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olduğu için Lerzan hanım İstiklal marşı ile etkinliği başlatmayı uygun görmüş. Bu tablo çok gurur verici ,her Türk insanı gibi bende ne zaman istiklal marşını duysam kocaman bir gurur oluşuyor benliğimde ....
Etkinliğimize sponsor olan Tuana restaurant sahibi Mehmet bey ve eşi Zehra hanım bizleri o gün çok güzel ağırladılar. Güleryüzlü personellerinede ayrıca teşekkür ederim. Tüm gün hiç bıkmadan ,sıkılmadan bizlere hizmet ettiler. Mehmet beyin açılış konuşması yaptığı o neşeli dakikalara sizlerde şahit olun istedim bu yüzden videoyu ekledim.

O gün bizlere sponsor olan bir çok firmanın ürünleri vardı ama Renkli Hamurlar ın bu güzel lezzetleri çok makbule geçti. Sabah erken saatte kahvaltı yapmadan yollara düştüğüm için ,çay yanında bir güzel karnımı doyurdum. Ellerinize sağlık...
Etkinlikler pastasız olmaz bilirsiniz. 
Kayseri'de butik pastacılık denilince akla ilk gelen Alabutik Pasta Tuğçe hanım tam günü yansıtan harika bir pasta ile sponsorlarımız arasındaydı. Uzun uzun seyrettim pastayı, ben butik pastacıları çok takdir ediyorum .Benim kızartma yaparken bile canım sıkıldığını düşünürsem ,saatlerce bir pasta ile uğraşmak takdir edilecek bir meziyet :) 
Etkinlikte yine 23 nisan temalı cupcakeler göz dolduruyordu. 
Bu becerikli cupcakeler Goldencakess Hale hanımın marifetleri ,tüm dünya çocukları Türk ulusunun büyük bayramını çok güzel resimlerle cupcakelerine işlemiş. Ellerinize sağlık... 
 Masalarımızda aımıza özel kartlarımızla yerimiz ayrılmıştı. 
Masa kartlarımızın sponsoru Mutlu Yüzler Atölyesi ...
İsmine özel kurabiyeler benim gibi herkesin hoşuna gider sanırım.
Kurabiyeler için Nihalin Pasta Butiği Nihal hanıma çok teşekkür ederim. 
Ayrıca masalarımızda olan bir diğer hediyelerimizde Seherin Elinden  , bizler için kokulu taş ve kitap ayracı yapmış. El emeği ,göz nuru hediyeleri için sonsuz teşekkürler.
O gün bizleri değerli sponsorlarımızda yalnız bırakmadı.
Odak Parfüm ve Vissmate yetkilileride aramızdaydı. Keyifli ve bol kahkahalı geçen bir etkinlik oldu. Bir diğer yazımda sponsorlarımızdan bahsedeceğim. Bizler için yoruldun emek verdin .Teşekkür ederim Lerzan'cığım ,sevgiler...



"#LERZANKARADANLİ23NİSAN ETKİNLİĞİ DETAYLARI" için 14 yorum:

  1. Etkinlikleri çok seviyorum.Hem sürekli okuduğumuz blogger arkadaşlarımızla tanışma fırsatı buluyoruz hem de yeni markaları ya da denemediğimiz ürünleri keşfetme şansı yakalıyoruz. Pastayı da çok beğendim bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etkinlikler çok zevkli oluyor.Pata çok güzel olmuş gerçekten :)

      Sil
  2. çok güzel biretkinlik olmuş sosyal medyadan takip ettiğim kadarı ile

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım ,güzel bir etkinlikti gerçekten,sevgiler...

      Sil
  3. kayseriyi ben de çok severim etkinlik de çok güzel olmuş..

    YanıtlaSil
  4. Keşke ben de orada olsaydım :)

    YanıtlaSil
  5. inşallah yeni ve güzel etkinliklerde de görüşmek ümidiyle

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir etkinlikmis. Pasta da nefis göeünüyor.

    YanıtlaSil