22 Mart 2016

Ana Sayfa » , , » HÜZÜN SARISI BLOG 2. YAŞINI KUTLADI.

HÜZÜN SARISI BLOG 2. YAŞINI KUTLADI.

22 Mart 2016
Hani insan hayatında bazı günler vardır. Yeniden yeniden yaşamak ister. Bende 13 mart #hüzünsarisi2yasinda etkinliğini yeniden yeniden yaşamak istiyorum.Bol sürprizlerin olduğu harika bir etkinliği geride bıraktık. Etkinlik günü detayları sosyal medyalarımızdan yayınlamıştık. Ne  kadar zevkli bir gün geçirdiğimiz o gün paylaşımlarımızdan belli olmuştur ama ben size şimdi birde göremediğiniz detayları aktaracağım.


Etkinlik mekanı sponsorumuz Sefaköy'de bulunan
  RADİSSON BLU CONFERENCE & AİRPORT HOTEL İSTANBUL , o gün için bizlere öyle güzel bir salon ayırmışlardıki hem ışık açısından oldukça ferah ,hem geniş,hemde bahçeye açılan kapısı ile sigara içen misafirlerimiz için çok pratik oldu .Böylece salondan kopmadan etkinliğin her anını yaşayabildiler. Bizler için hazırladıkları birbirinden lezzetli ikramları ve sınırsız çay,kahve ,meşrubat çeşitleri ile bir kuş sütü eksik denilir ya işte aynen öyleydi. 

Peki bu özel salonun o gün için süslemeleri kimlere aitti biliyormusunuz ?
 Tabiki KUĞU ORGANİZASYON daha önceki çıkarttığı işlerinden ne kadar özverili ,ne kadar başarılı olduklarını bildiğimiz Kuğu Organizasyon o gün için harika renk uyumu düşünmüş.Öncelikle salonun giriş kapısına döşediği beyaz halı ile misafirlerimiz bir prenses edasında salonumuza giriş yaptılar.

Peki masalardaki beyaz ve gold rengin uyumu o gün salona girip hayran hayran bakmayan hiç kimseyi hatırlamıyorum. 
Kuğu organizasyon işini gerçekten cilddiye alan bir şirket tüm gün etkinlik alanında oluşum ve misafirler dağıldıktan sonrada masaların toplanmasına şahit olduğumdan dolayı rahatlıkla söyleyebiliyorum ki Kuğu Organizasyon işini büyük bir özveri ile yapıyor.
 Peki kuğu organizsayonun hizmetleri neler kına,düğün,nişan organizasyonları ,doğum günü partileri ,fotoğraf ve video çekimi ,kokteyl menüleri,düğün yemekleri,animasyon ,hostes ve gasrson hizmetleri ve son zamanlarda oldukça popüler olan doğum odası organizasyonlarına imza atıyor. Özel günlerinizde başarılı bir isim ile çalışmak isterseniz Kuğu Organizsyonu gözüm kapalı tavsiye ederim.
O gün peki ağzımızı tatlandıracak lezzetlerin sponsoru kimdi ? 
Tabiki blogger dostu TATLİMO.COM koca  çam ağacı gibi sunumlarının yanında ,misafirler doyarak yesinler diye tepsi şeklindede ürünlerini gönderdiler. Ayrıca özel konuklarımızıda düşünerek onlara özel kutular içinde lezzetlerinden gönderdiler. Herkes o gün Tatlimo lezzetlerine doydu. Tekrar çok teşekkür ederiz.
Etkinlikler pastasız olmaz biliyorsunuz .Bizimde pastamızı en güvenilir ellerden birine teslim etmiş Nihal ,resimdede gördüğünüz gibi bu konuda ne kadar doğru karar verdiği ortada :) 
ZENCEFİL TASARIM EVİ'nin lezzetli ellerinde çıkan bu pasta o günün en dikkat çeken görüntüsü oldu. Sizcede pastanın üstündeki kadın aynı Hüzün Sarısı'na benzemiyormu ? Ben çok benzettim hatta aaa bu Nihal'in aynısı olmuş ya dedim :) Ellerine sağlık Ümrancığım pastan hem görüntüsü ,hemde lezzeti ile şahaneydi.

Nihal'in açılış konuşması ile etkinlik start aldı. Su gibi akacak dakikalar başlamıştı ben o gün nasıl geçti hiç anlamadım. 
Hani derler ya bazı insanlarla zaman yetmez , bazı insanlarlada zaman geçmez. O gün orada olan herkes çok sıcakkanlı ,çok güleryüzlü olunca bana da zaman yetmedi. 
Ayrıca o gün arkadaşımın doğum günüydü. Bir kez daha doğum gününü kutlarım canım ,Rabbim ailenle sevdiklerinle uzun ömürler versin sana...
Yazımın başındada bahsettiğim gibi bol sürprizli bir gündü. Laf olsun diye demiyorum ama etkinlik konsepti 90'lar olunca Nihal bizler için kimsenin aklına gelmeyecek fikirler düşünmüş. Bu sürprizlerden bir tanesi 90'ların unutulmaz seslerinden biri Hazal'dı. Ben en sevdiğim seslerden birini o gün aramızda gördüğüme çok mutlu oldum. Öyle sempatik ,öyle sıcak kanlı birsiydiki bol bol sohbet edebilme şansı yakaladık.Elden yar olmaz şarkısı zaten çok sevdiğim bir şarkıydı ama etkinlik gününden beri sürekli dilimde döndür döndür hep aynı şarkıyı söylüyorum :)


Bir diğer sürprizi ise Türk sanat müziği sanatçısı ONUR AKAY'dı. 
Nasıl güçlü bir ses ,canlı okuduğu şarkılarında hiç nefesi tükenmeden o performansı çıkarmasına hayran kalmamak imkansız.


Sevgili, ONUR AKAY bizler için İstanbul ağlıyor şarkısını seslendirdi. Hepimiz mest olmuş bir şekilde şarkısını dinledik.O gün aramızda olduğu için çok teşekkür ederim.

Hazal ile selfie yapmaya çalışırken :) AUDREY'İN ŞEKERLERİ İrem ablada sizlere el sallıyor :)
O gün bol bol fotoğraf çekildik .Çok eğlendik çok,kelimelere nasıl dökeceğimi bilemiyorum. 
Bu pozumuz bayağı bir meşhur oldu .Tüm gün kimsenin yüzünden gülümseme eksik olmadı. Misafirlerinin bu derece mutlu olduğunu gören Nihal içinde bence oldukça gurur duyacağı bir etkinlik oldu.
Bir diğer konuğumuz AYŞENUR YAZICI hanımdı. Ben zaten ekranlardan da ona hayran olan biriydim ama yakınen tanıdığımda hayranlığım bir kez daha arttı. Öncelikle çok sempatik,çok güleryüzlü,çok güzel,çok sıcakkanlı birisi ,onunla sohbet ederken dakikaların nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Çokta dobra bir insan ,sizi tanıdığıma çok memnun oldum Ayşenur hanım :)

 Konsept 90 lar olunca o günlere ait unutamadığım lezzetler NOSTALJİK TATLAR dan geldi. 
Cino çikolatasını hala çok severek tüketiyorum. Sulu yüzükler küçükken en sevdiğim oyuncağımdı. Heleki ağızda patlayan şekerler ,koca kadın oldum hala ağzıma attığımda yüzümde kocaman bir gülümseme oluşur :) 
 O gün aramızda ödüllü gazeteci FUNDA ERKOÇ ve pop müziğinin genç ismi AYAZ'da vardı. Bol bloggerlı ,bol sanatçılı bir etkinlik oldu :)
O gün öyle bol sürprizli bir gündüki ,resimde gördüğünüz bu çok cici bozuk para cüzdanları bizlere Şirin Kanatlar blog yazarı Sedacı'ğımın hediyesiydi. Herkese farklı cüzdanlar denk geldi. Bana gelen bu kızlı cüzdanı çok beğendim hemen kullanmaya başladım .Her görenin çok hoşuna gidiyor. 
O gün için bende unutamayacağım güzel bir hatıra bıraktın Seda çok teşekkür ederim.
Yakaladığımız her fırsatta selfie çekildik .Hazal hanım çok sıcak kanlı biri ,bizi hiç kırmadı sağolsun 


Etkinlik sonrası bize bir diğer sürpriz ise ,etkinliğin 17 ayrı yerde haber olması oldu. Bu kadar kaliteli geçen bir etkinlik için bu bence oldukça güzel bir başarı :)
Etkinlikle ilgili her detay büyük bir titizlikle düşünülmüştü. 
Gün boyu barkovizyonda sponsorlarımız ve tüm bloggerların logosu döndü.
 Ayrıca sanatçılarımız şarkılarını söylerken klipleri barkovizyonda oynatılıyordu. 
Böylelikle kliplerinide hatırlamış olduk . 

Bir diğer yazımda sizlere sponsorlarımızdan bahsedeceğim. Hotel ile birlikte bu harika güne 43 sponsor destek oldu. Bu dev afişte hepsini detaylı görebilirsiniz. Çok güzel geçen bir gün,çok güzel geçen bir etkinlik oldu. Nihal'in verdiği emekler boşuna değil ,hepsi o gün aramızda olan değerli blogger ve sanatçı dostlarımızın güzel bir gün geçirmesi içindi. Bunu bence kesinlikle başardı. Şimdi sıra başarılı bitirdiği bu etkinliğin keyfini sürmeye geldi .
Başarıların daim olsun arkadaşım ...

ETKİNLİĞE KATILAN BLOGGER DOSTLARIM 




"HÜZÜN SARISI BLOG 2. YAŞINI KUTLADI." için 41 yorum:

  1. Çok güzel anlatmışsın,eline emeğine sağlık. İnsallah bir tekrarı olur. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım ,umarım tekrarı olur .

      Sil
  2. Soluksuz okudum ve sanki o günü tekrar yaşadım. Çok çok teşekkür ediyorum hem geldiğin için, hem bu güzel anlatım için hem de beni utandıran sözlerin için. İyi ki varsın, iyi ki tanıdım seni:)
    Ayrıca bu organizasyona hazırlanırken bana verdiğin güç, destek ve ettiğin dualar için de teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğine çok sevindim. İçimden nasıl geliyorsa öyle yazdım.Rica ederim canım ben her arkadaşımın yanında olurum böyle zamanlarda ,heleki kıymet bilene can feda :)

      Sil
  3. Hersey çok güzel planlanmis. Hepiniz de çok hos ve güzelsiniz.

    YanıtlaSil
  4. İlgiyle takip etmiştim instagramdan :) Nice yaşları olsun :)

    YanıtlaSil
  5. İnanılmaz profesyonelce organize edilmiş bir etkinlikti sosyal medyadan imrenerek izledim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok profesyoneldi gerçekten ,umarım seninle bir gün denk geliriz bir etkinlikte :)

      Sil
  6. çok güzel bir gündü Yasemincim gerçekten hep beraber olmak büyük zevk oldu benim için inşallah başka etkinliklerde görüşmek üzere canım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah ablacığım ,umarım sık sık görüşürüz.

      Sil
  7. Ne Güzel Eminim Bol Bol sohbetli harika bir gün olmuştur :))

    YanıtlaSil
  8. Seninle birlikte bu güzel güne dahil olmak keyif vericiydi.
    Samimiyetin için çok teşekkür ederim.
    Sevgilerimle 💗 öpüyorum seni kocamannnn.
    Ne güzel ifade etmişsin bu keyifli günü...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim her zaman ne demek ,beni biliyorsun normaldede güleryüzlü bir insanım ,yapmacık değil yani :)Bende seni öpüyorum.

      Sil
  9. Harikasınız. Keşke ben de olsaydım orda :)

    YanıtlaSil
  10. oyy güzel yorumların için çok teşekkür ederim. sizlerle bir arada olmak ve tabi bu muhteşem etkinlikte sponsor olarak bulunmak çok keyifliydi.

    YanıtlaSil
  11. Harika bir organizasyon olmuş sende çok güzeldin :))

    YanıtlaSil
  12. interesting post...thx for sharing! xx

    YanıtlaSil
  13. blog yaş günü kutlamaları şahsen ben hiç yapmadım. Bu etkinlikler tek kelimeyle mükemmel olmuş.Aslında kutlamak gerek bloglarımızın yaş günlerini. Resimler çok doğal ve sade güzel bir yayın olmuş teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kutlamak gerek aslında ,bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.

      Sil
  14. Keyifli bir etkinlik olmuş belli ki. Hüzün sarısına da uzun paylaşımlı yeni yaşlar dilerim. Sevgiyle.... http://bizimmutfakdan.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  15. Kalemine sağlık, ne güzel bir gün ♥

    YanıtlaSil
  16. Hüzün Sarısı size harika bir gün armagan etmiş. Sende çok güzel özetlemişin canım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika bir gündü gerçekten abla,elimden geldiği kadar hissettiklerimi anlattım.Sevgiler...

      Sil
  17. merhabalar çok güzel bir etkinlik olmuş, çok güzel anlatmışsınız.blogunuzu izlemeye aldım bende beklerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ,çok teşekkür ederim. Hemen izlemeye alıyorum.

      Sil
  18. Nice Post!<3

    Fühl dich gedrückt, Liebst Selina<3
    http://kusselina.blogspot.de

    YanıtlaSil
  19. güzel bir parti olmuş cnm keşkede bende olsaydım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzeldi canım ,inşallah bir gün beraber oluruz.

      Sil
  20. Ne kadar renkli ve eğlenceli bir etkinlik olmuş bayıldım...
    Sizde çok güzel anlatmışsınız...
    Kaleminize sağlık sevgilerimle ;)

    YanıtlaSil