27 Temmuz 2015

BİOBLAS COLOR&MORE 5 MİNERALLİ SAÇ BOYASI DENEYİMİ !

27 Temmuz 2015
Hepinize merhaba ; bomba gibi bir hafta başı benim için ,tatilimi yaptım geldim .
Nasıl geçti diye sorarsanız ,tatil bu hiç kötü geçermi diyesim var. Lafı çok fazla uzatmadan sizlere bugün anlatmak istediğim konu ,geçtiğimiz haftalarda sevgili arkadaşım Beğendim Paylaştım sayesinde bana Biota  firması tarafından ulaşan Bioblas Color&More 5 Mineral&Vitamin saç boyasından bahsetmek istiyorum.
Boyayı ben kendi saçım röfleli olduğu için annemin saçında denedim.
Elimden geldiğince sizlere aktarmak istiyorum.

Ürün içeriği 1 tüp boya ,1 şişe karışım,1 adet şampuan,1 adet boyama sonrası saç maskesi,1 çift eldiven ,kullanma kılavuzu ve 5 vitamin ve mineral içeren yağ...
Genel olarak tüm saç boyalarında hemen hemen aynı içerik bulunur ama bioblas saç boyasında vitamin ve mineral içeren yağ bana çok değişik geldi. Ürün vaadleri arasında saç dökülmesine karşı ,üstün pigment nüfuzu ile yoğun renkler ve %100 beyaz kapatma iddasında bulunuyor.Peki annem için kullandığımız bu boyadan memnun kaldıkmı ?


 Annemin saçı gördüğünüz gibi bayağı bir beyaz ,hiç saç boyası kullanmaz .
Kullanmamasının geçerli sebeplerinden biri guatr hastası olduğu için saç boyasındaki o baskın koku onu tıkar ve boğazında gıcık oluşur .Bunu göze alamadığı için hiç saçını boyatmaz. Ben onu bu konuda çok zor ikna ettim.

Annem için seçtiğim renk 3.0 koyu kestane rengi ,annem bu rengi oldum olası çok sevmiştir. Bende ona çok yakışacağını düşünerek bu rengi seçtim .Resimde gördüğünüz gibi boyarken hafif bir kızıllık oluşuyor ,bu beni korkutmadı dersem yalan olur :))

Veee sonuç gördüğünüz gibi harika ,beyazları komple kapandı.
 Annem ve özellikle babam bu sonuça çok memnun kaldılar:))
 Annemin söylediğine göre bu boyanın saçtan arınmasıda çok kolay ,tek şampuanlamada bile bayağı saç temizleniyor. Annem için en önemli noktası kokusu ,hiç rahatsızlık duymadım, bundan sonra bu boyayla saçımı hep boyatırım sana dedi. Bu deneyimi bizide ortak ettiği için Bioblas ailesine ve sevgili arkadaşım Beğendim Paylaştım blogu sahibi Şerife'ye çok teşekkür ederim.

      
Devamını Oku »

15 Temmuz 2015

COSMED SUN ESSENTIAL SPF 50 DD KREM

15 Temmuz 2015
BB ve CC kremleri öğrendik değil mi? Peki DD krem :)

Yaz aylarında yüzümüzü ağır fondötenler ve kapatıcılarla boğmak yerine daha hafif yapıda olan bb,cc ve nihayet dd kremler imdadımıza yetişiyor. 

DD KREM NEDİR ?
Açılımı DAİLY DEFANS veya DOUBLE DEFENSE en önemli özelliği vitamin içeriyor olması..
diğer özellikleri cilt tonunu eşitlemesi,nemlendirmesi, yaşlanma karşıtı olması,aydınlatması, güneşten koruması sayesinde diğer kremlerden kendini bir tık daha önemli hale getiriyor.

  Cosmed spf 50 faktörlü dd krem yaz aylarında yüzümüze  yüksek koruma sağlayacak , nemlendirecek ve aynı zamanda anti aging etkisiyle yaşlanma etkilerini geciktirme konusunda mücadele ediyor olması ve,bizlerinde günlük bakım , makyaj öncesi cildi hazırlamak için harcadığımız zaman konusunda oldukça yardımcı olacak 
Cosmed % 100 Türk sermayeli ve devamlı kendini yenileyen bir firma,tüp şeklinde 40 ml olarak ürettikleri bu ürün dermokozmetik olduğu için tüm cilt tipleri için uygundur.
     Ürünün yapısı tam olması gerektiği gibi ne çok sıvı ,ne çok katı böylece rahatlıkla cildime ellerimle uygulayabiliyorum.
Renge ilk baktığınızda çok koyu geliyor ama bir süre içerisinde renk kendini toparlıyor ama yinede beyaz tenlilere çok uyduğunu düşünmüyorum. Ben bu ürünü bronz tenime kullanıyorum çünkü açık tenimde sarımsı duruyor..

Kapatıcılık olarak çok fazla beklentiniz olmaması gereken bir ürün ,bir zaman sonra cildinizde hiç yok izlenimi vermesine rağmen sağlıklı bir ışıltı bırakması beni oldukça memnun etti.

Güneşe çıkmadan 30 dakika önce temizlenmiş cildinize uygulayıp ve isterseniz makyaj altı bazı olarak kullanabilirsiniz. Çok yağlı cilde sahip olanlar bence üzerinden bir pudra geçerek kullanabilirler.
Benim cildimde herhangi bir sivilcelenme veya lekelenme oluşmadı memnun kalarak kullanıyorum. Tavsiye edermiyim ? eğer çok çok beyaz tenli değilseniz ve cildiniz çok sorunlu bir cilt değilse bence bu sıcak yaz aylarında kullanılabilinecek en doğru kremlerden biri kendisi ...

Cosmed ürünlerine yetkili eczanelerden ve internet sitesinden göz atıp sizde  bu dd kremden veya diğer  ürünlerinden edinebilirsiniz ,bu kremi bizlere #guzelligimizannemizden ve #lerzankaradanli23nisan etkinliğinde hediye ettikleri için teşekkür ederim.Sevgiler...

Devamını Oku »

Watsons Büyük Bayram İndirimi Başladı‏ .








Watsons bayramı iki büyük kampanya ile kutluyor; 15 – 19 Temmuz 2015 tarihleri arasında geçerli Büyük Bayram İndirimi’nde MaxFactor ve Deborah makyaj ürünlerinde %50, Revlon makyaj ürünlerinde %40, Loreal Paris makyaj ürünlerinde %35, Maybelline ve Rimmel makyaj ürünlerinde %30 ve Sally Hansen ürün çeşitlerinde %30 indirim bulunuyor. Nivea ve Diadermine cilt ve yüz bakım ürünlerinde %50 indirim, Neutrogena cilt ve yüz bakım ürünlerinde %40 indirim, Loreal Paris cilt ve yüz bakım ürünlerinde %35 indirim ve Pure Beauty, Garnier ve Olay cilt ve yüz bakım ürünlerinde %30 indirim bulunuyor.
 



Büyük Bayram İndirimi güneş ürünlerinde de büyük fırsatlar sunuyor. ArkoNem güneş ürünlerinde %50 indirim, Nivea, Garnier, SebaMed, Hawaiian Tropic güneş ürünlerinde %40 indirim ve Solait güneş ürünlerinde %30 indirim avantajı var.
   
Son dönemlerde çok tercih edilen Aussie, Toni&Guy, Biopoint ve John Frieda saç bakım ürünleri ise %30 indirimle bayram kampanyasında.


Ayrıca birçok parfüm markası da kaçırılmayacak indirimlerle Büyük Bayram İndirimi’nde yer alıyor.

****** BASIN BÜLTENİDİR ******

Devamını Oku »

13 Temmuz 2015

TARÇIN EVENTS İLE BİODER LANSMANI!

13 Temmuz 2015
 Ramazan ayı benim için çok yoğun geçiyor.
 Sahur sebebiyle zaten uykusuz kaldığım gibi ,işyerinde gün içindeki tempoda hiç düşmedi .
Böyle olunca malum bir çok şeye yetişemez oldum. Blogumda son zamanlarda yeteri kadar ilgilenemediğim gibi katıldığım davetleri aktarmada bile geç kalıyorum. İnşallah ilerleyen günlerde normal tempoya geri dönerim .Tatilede çıkmayı düşünüyorum böyle olunca yeteri kadar dinlenip ,enrji depolayacağımı düşünüyorum ve tekrar performansım artmış olarak aranıza döneceğime eminim :))


Ramazan başında Tarçın Events (Fatma hanım'ın)daveti ile katılmış olduğum  Bioder lasmanı taksimde oldukça şık bir hotel olan Ottoman Palace gerçekleşti.Masamıza vardığımızda bu güzel yelpazeler ilk dikkatimizi çeken ayrıntı oldu. Sıcak geçen yaz ayını düşünerek sevgili Fatma hanım
bizler için bu süslü püslü yelpazeleri almış. 


Açılış konuşmasını Fatma Hanım'ın yapmasıyla bioder ürünleri ile ilgili detaylı bilgileri aktarması için sözü Özge Hanım'a devretti. 




Özge hanım marka çatısı altındaki 7 daldaki ürünlerinden kısa kısa bilgilendirdi. Gecenin ilerleyen saatlerinden dinlediğimiz bilgiler üzerine birde yarışmaya katıldık. Yarışma sonunda resimde gördüğünüz Bioder Age Serume şansıma benim oldu.
O gece dileyenler cilt bakımıda yaptırabilecekti ve ben bu fırsatı kaçırmadım. Zaten cildimden oldukça memnunum ama yapılan cilt bakımı sonrası daha bir ışıl ışıl oldu. Sağlıklı gözükmesi benim için herşey...

   Fatma hanım'ın bizler için bir diğer sürprizi  tatlı dilli ,güzel yüzlü Hande Kazanova ...
 Ben kendisini oldum olası çok sevmişimdi ,o gece yakından görünce çok mutlu oldum ve bir selfiee almasam olmazdı.


Arkadaşım hüzün sarısı ve ben ,bu selfie çekmek için çok uğraştık ama sonunda başarabildik:))


Gecenin sonunda bizlere bioder temizleme ürünleri hediye edildi. Kullanmaya başladım .Bakalım ne derece memnun kalacağım .Sizlerle deneyimlerimi paylaşacağım,sevgiler...



Devamını Oku »

10 Temmuz 2015

SEDA VE SENA İLE YAZA MERHABA ETKİNLİĞİ DETAYLARI!

10 Temmuz 2015
Son zamanlarda çok geziyorum ,gezdiğim gördüğüm her anın detayınıda sizinle paylaşmak istiyorum. Hani derler ya çok yaşayanmı bilir ,çok gezen mi? ( o laf öyle değil ama ) blogger olmanın  güzel tarafı bu olsa gerek yaşadıklarını not alıyorsun .Çok arkadaş ediniyorsun ,her etkinlik tecrübelerime yeni tecrübeler katıyor.
Bu sefer katıldığım etkinlik benim için oldukça değişik bir tecrübe oldu. İlk şehir dışı etkinliğim oldu. Ankara'ya gittim bu sefer :)) Orda çok güzel ,çok tatlı insanlar tanıdım.Sevgili Seda ve Sena benide düzenledikleri bu güzel etkinliğin bir parçası olarak görmek istediler. Daveti aldığım anda acayip mutlu oldum .Hiç düşünemden kabul ettim tabiiki:))

Güzel geçen bir yolculuğun ardından etkinlik yerine ulaştık. Etkinlik mekanı resimlerdeki o güzel bahçeye sahip olan Gaziosmanpaşa'daki  gar restaurant ,bizler için çok güzel bir masa ayırmışlar ve o gün havanında bizden yana olmasıyla ,muhteşem bir gün geçirmemek kaçınılmazdı.
Her etkinlikte olduğu gibi o günde aramızda değerli sponsorlarımız vardı. Bizlere ürünleri ve yenilikleri hakkında kısa kısa bilgiler verdiler.Ben bir çok ürünü deneyimlemeye başladım. Kullandıkça kafamda belirli  fikirler oluşacak ve paylaşacağım. O gün için bir çok sponsorumzda bizlere destek olmuşlardı.Gelin daha yakından kimler sponsor olmuş diye resimlere göz atalım.








Ben çok eğlendim. Kızlar sayesinde Anlkara'ya gitmek için bir sebebim oldu . Hazır oraya kadar gitmişken anıtkabir ziyaretinde bulunmadan atamı ziyaret etmeden dönemedim geriye ,ben Ankara'yı çok sevdim .Tekrar gidermiyim kedinlikle giderim. Sevgiler...



Seda Karapoyraz-http://ojecanavari.blogspot.com.tr/
Sena Dursun- http://nypdsena.blogspot.com.tr/
Gül Bircan ;
http://buraliolmayanlarlokali.blogspot.com.tr/
Neslihan Altunel:
http://nesneslis.blogspot.com.tr/
Mehtap: www.guzelruhlukadinlar.blogspot.com.tr
Asude Bik :
http://ladyoflochaber.blogspot.com.tr/
Sultan Penez:
http://sultanpenez.blogspot.com.tr/
Sibel Daban:
http://cinaragacinda.blogspot.com.tr/
Ezgi Erdoğan :
http://makyajayenibaslayankiz.blogspot.com.tr/
Yasemin Özer:
http://biricitinyeri.blogspot.com.tr/
Nazlı Kalmuk :
http://girlafikir.blogspot.com.tr/
Zeynep Akdemir:
https://www.youtube.com/user/zeynepincicileri
Yasemin Akçin :
http://gulumseyuzume.blogspot.com.tr/
Işıl Yılmaz:
http://mimarngzndenmakyaj.blogspot.com.tr/

  1. Dermadolin
  2. Dove
  3. Yves Rocher 
  4.  Pronail
  5.  Kliksa
  6. Berrak 
  7.  Abfen  Farma
  8. 1001 Çeşit                 
  9.  Otacı
  10.  Balmozon
  11.  Mutlu Mumlar
  12.  Bake And More
  13.  Mustela
  14. Note
  15.  HC Hair Care
  16. Doğadan
  17. Today Croissant
  18.  Özlem Sabun
  19. Tanaçan Kozmetik 
  20.  Fingerscrossed.co  
  21. Yaşam Dükkanı
  22. Acme Color
  23. Farmasi
  24. Harmolance
  25. New Obsessions
  26.  Cosmed
  27. Boyner
  28. Siyah Pirinç
  29. Saçım Şahane
  30. M.Asam 
  31. Kokulu düşler
  32. Revox
  33. Fresh’n Soft
  34. Mediwell
  35. Lapitak
  36. Nudo
  37. Cecile
  38. Othantik Mum
  39. Hayat Kimya
  40. Watsons
  41. Prozinc
  42. Dermokil
  43. Lezzetli Mutfak 
  44. Arzum
     
     
     
     
     
Devamını Oku »

7 Temmuz 2015

Sağlıklı saçlar için sizin sırrınız ne?

7 Temmuz 2015


Türk kadınlarının %45’inin yıpranmış saçlara sahip olduğunu ortaya çıkaran ve onları besleyici bakımla buluşturan Dove, Türkiye’deki kadınların saçları ve saç bakımları ile ilgili farklı alışkanlıklarına dikkat çekerek çeşitli ipuçları veriyor ve her tip saç için geliştirdiği ürünlerle kadınların problemlerine çözümler getiriyor.


İşte size Türk kadınlarının saç tipleri ve bakım alışkanlıkları


Saç stilleri

Kadınların %25’i saçlarını dağınık olarak kullanmayı tercih ediyor.

%25 - Dağınık

%11 - Hacimli

%10 - Düzleştirilmiş

%4   - Uzun ve küt

Kadınların en çok dert ettiği 4 saç problemi

1. Saç dökülmesi

2. Güçsüz saçlar

3. Yıpranmış saçlar

4. Kırık Uçlar  

Kullanım şekli

Açık saç, Türk kadınları arasında en yaygın kullanım şekli.

%37 - Açık

%14 - At kuyruklu

%10 - Tepeden toplu

Isıyla şekillendirme sıklığı

10 kadından 4’ü, istediği şekli verebilmek için saçını ısıyla şekillendiriyor.

%13 - Haftada 2-3 kez

%11 - Ayda-haftada bir

%8   - Haftada 4-6 kez

%4   - Ayda birden az

Saçlarda yıpranma belirtileri

Yıpranmış saçların en dikkat çekici belirtileri arasında güçsüz ve kırılmış saçlar geliyor.

%52 - Güçsüz

%40 - Kırılmış

%37 - Dökülen

Kadınların %45’i yıpranmış saçlara sahip.


Yıpranmış saçlarla başa çıkmak için kadınların tercih ettiği 3 yöntem

1. Saçlarını düzenli kesmek

2. Saçlarının uçlarından aldırmak

3. Saçlarını daha çok toplamak

    

Çözüm


Dove Kırık Uçlara Karşı Etkili Bakım Kürü saç kırıklarına anında etki etmeye başlayarak, 3 kullanımda kırıkları %80’e kadar onarır*.

Böylece saçınızı ne zaman kestireceğinize kırıklarınız değil siz karar verirsiniz.

Daha etkili sonuçlar için Dove Kırık Uçlara Karşı Etkili Şampuan, Saç Kremi ve Saç Bakım Kürü’nü birlikte kullanın.


*Dove Saç Bakım Kürü uygulanmamış saçla karşılaştırıldığında...

TNS 2012 Alışkanlık ve Deneyimler (Habits & Experiences) araştırmasından alınan verilere göre düzenlenmiştir.


Bir boomads advertorial içeriğidir.
Devamını Oku »

1 Temmuz 2015

BLOGGERLARIN CİĞERİSTAN ZİYARETİ !

1 Temmuz 2015
   
          Ramazan öncesi blogger arkadaşlarımla ciğeristan lezzetlerini tatmak için sevgili Hüzün Sarısının daveti ile yemek blogları ve yaşam blogları bir araya gelerek zeytinburnu ciğeristan'da toplandık. Ben zeytinburnunda oturduğum için daha öncede bir çok kez gittiğim ve lezzetini çok sevdiğim bu mekanın ramazan ayı için iftar saatlerinde kesinlikle ilk akla gelecek bir yer olması gerek ,benim düşünceme göre iftarda tıka basa doymak istiyorsanız ciğeristan bunun için en iyi adres...

 Ciğeristanın geniş bir iç ve dış mekanı var. Bizler hava sıcak olması sebebiyle dış tarafta oturmayı tercih ettik. Mekan sahibi Hamit bey kısa bir konuşma yaptı. Tam bu sırada bizler için bir sürpriz hazırladıklarınıda gördük.

Masada patlatılan konfetiler ve maytaplar harika bir görsel şölen oldu . 
Hepimiz çocuklar gibi heyecanlandık :))
  
Ciğeristan'a gidip ciğer yemek gerekir ama ben çöp şiş daha çok sevdiğim için tercihimi ondan yana yaptım. Şişleri muhakkak çektiririm çok sıkıntıya gelemem açıkçası :))
Yanında servis ettikleri ezmesi,salatası ve yeşilliği zaten hem çok taze hemde çok lezzetli ama ben özellikle pişmiş soğanlarınızı yemek için muhakkak gidin derim. 
Bu soğanlar öyle güzelki ,piştiği için yemesi çok çok daha lezzetli oluyor. Ben yetmiyor bir posta daha pişmiş istiyorum :) Zaten yanında getirdikleri mezelerle öyle çok doyuyorsunuzki ,açıkçası porsiyonu zor bitiriyorsunuz.

Sumakla karıştırılmış soğanıda çok lezzetli ,ben lavaşımın ilk katına muhakkak döşerim üzerine yeşilliği ve en son eti koyup sararım .O kadar soğan yerim ciğeristanda ama hiç rahatsızlık duymam . İşin ilginç tarafı öyle kötü soğanda kokmam :))

Peki tatlı yokmu yemedinizmi derseniz ,harika bir künefesi var. Yemekten sonra muhakkak yemenizi tavsiye ederim . Ben her gidişimde muhakkak yerim .
Böyle güzel karşılamadan sonra bizleri bir kahve içirmeden asla yollamazlardı .Şu meşhur menengiç kahvesinden tatmadan sakın ziyaretinizi sonlandırmayın derim ki biz öyle yaptık , oda bize özel yine bir görsel şölenle geldi.Fincanın kenarındaki alevleri farkederbiliyormusunuz ? Arkadaşım Filiz'in kahvesi yanındaki alevler sayesinde fokur fokur kaynadı:))
Bu güzel günün sonunda birlikte poz vermeden sonlandırmak o güzel güne haksızlık olurdu.Benim çok keyif aldığım bir gün oldu .


Değerli ciğeristan ailesinin bizler için hoş bir hediyeside oldu. Çok beğendim severek kullanacağım. Sevgiler...

Katılan blogger arkadaşlarım...





Hüzün Sarısı



Nurdan Göksu (Sosyal Medya Kullanıcıları Adına)


Devamını Oku »