19 Kasım 2015

Ana Sayfa » , , , , , » PORTAKALRENGİ.COM YENİ KOZMETİK ADRESİNİZ !

PORTAKALRENGİ.COM YENİ KOZMETİK ADRESİNİZ !

19 Kasım 2015

Herkese merhaba ; zaman zaman size keşfettiğim alışveriş sitelerinden bahsediyorum. 
Bugünde böyle bir siteden bahsedeceğim. Son günlerde bir çok yerde gördüğüm portakalrengi.com nedir ? diye bende merak ettim ve daha yakından tanımak için araştırdım. 
Şimdi size de yakından tanıtmak istiyorum. 

İnternet alışverişi günümüzde hayatımızın vazgeçilmezi halini aldı. 
Hem yoğun tempo geçen günlerde mağaza gezme derdinden kurtarıyor. Hemde istediğimiz ürüne daha kolay sahip olmamızı sağlıyor. Ayrıca indirim zamanları bilirsiniz aradığınız ürünleri stantlarda bulamazsınız ama internet alışverişi böyle değildir.
 İndirim zamanlarında bile ürüne kolayca ulaşabilirsiniz.

Portakalrengi.com yeni kurulan sıcacık isimli bir site :))  saç bakımı ,güneş koruyucuları,ağız ve diş bakımı,makyaj, vücut bakımı ,yüz bakımının yanı sıra medikal ürünlerin ( Boyun korseleri,bel korseleri,dizlikler,varis çorapları vb) ürünleri kolayca bulabileceğimiz bir adres ,başımıza ne zaman ne geleceğini bilemeyiz :( Hayati önem taşıyan ürünlerede bir tıkla sahip olabilmek ne büyük kolaylık öyle değilmi?


Bende son günlerde Roc ürünlerini araştırıyorum. 
Şu an için aklımda olan ve almak istediğim  Roc Pro Protect Extra Protecting Ekstra Yatıştırıcı Spf 50 Bakım Kremi bu sitede mevcut ,havaların soğumaya başladığı şu günlerde soğuk havalardan,güneş ışınlarından ve diğer dış etkenlerden kaynaklı cilt hasar ve sorunlarını azaltıp onarılmasına katkı sağlayan bu kreme yaşımın ilerlemesi ve cildimin daha çok özene ihtiyaç duyduğununu hissettiğim için sahip olmak istiyorum. 

Ayrıca portakalrengi.com havale ve kredi kartı ile alışveriş yapabilmek mevcut ,99 tl üzeri alışverişlerde kargo ücretide istenmiyor.Sitenin ayrıca kendine ait bir blog.portakalrengi.com  var. Bir çok güzellikle ilgili ipucuna buradan ulaşabilirsiniz.Haydi sizede banada keyifli alışverişler,sevgiler...



"PORTAKALRENGİ.COM YENİ KOZMETİK ADRESİNİZ !" için 4 yorum:

  1. Such a wonderful review dear! ^^

    YanıtlaSil
  2. Hi! Lovely post! You follow my blog, but since I changed my URL, my GFC followers aren't receiving my posts in their Dashboard anymore. So if you want to, visit the new blog and just refollow.

    If you don't want to receive notifications anymore, simply unfollow me so I can get an accurate idea of how many people are reading. No hard feelings. :)

    Let me know if it works. :)

    YanıtlaSil
  3. Daha önce duymuştum ama hiç denememiştim. Bilgi için teşekkürler.

    YanıtlaSil