22 Eylül 2015

Ana Sayfa » , , , » trnd Bepanthol Projesi !

trnd Bepanthol Projesi !

22 Eylül 2015
Geçtimiz ay trnd proje kapsamında tüm katılanların adreslerine bir kucak dolusu Bepanthol el ve yüz kremi ulaştırıldı. Ben Bepanthol markasını yılladır severek kullanırım.Özellikle yaz aylarında çok fazla güneşin altında kaldığım saatler yüzünden akşam duş sonrası muhakkak vücut losyanlarından kullandım. 


Bize ulaşan pakette bir büyük boy ve arkadaşlarımıza dağıtmak için deneme boy ürünler vardı. Deneme boy ürünler çok küçük olduğu için ben genelde verirken üçer adet verdim. Tam anlamıyla kremi keşfedebilsinler diye ,zaten bepantholü gören bir çok kişi onu çok yakından tanıyordu ki ,yıllardan beri hemen hemen herkesin evinde bu krem illaki pişik kremi olarak,yüz kremi olarak,vücut losyanı olarak muhakkak bulunmuştur. 

Ben ürün geldikten sonra yazlığa gittim ve yanıma giderken büyük boyunu aldım .Biliyorum yazlık ortamında muhakkak bu ürüne ihtiyacım olacaktı ve düşündüğüm gerçekleşti. Gerek ben gerek bizim ufaklıklar için sık sık kullandık.

Kardeşimin oğlu Dinçer o gün güneş altında biraz fazla kalınca yüzünde böyle bir kızarıklık oluştu. Ben hemen bepanthol kremimden sürdümki canı yanmadan cildini nemlendirsin ve iyileştirsin. Aynı zamanda büyük oğlu İlkerin belinde oluşan mayo lastiğinin tahrişi içinde kullandık .Dediğim gibi Bepanthol devamlı elimizin altındaydı. Ben ve kardeşim nemlendirici olarak yüzümüze , ellerimize ve omuzlarımıza sürdük. Zaten bildiğim güvendiğim bir marka ,bu yazda hep bizimleydi. Arkadaşlarımdan deneme boylarını dağıttıklarımda benim gibi bir çok sebep için ve ayrıca günlük nemlendirme için kullanmışlar .Aldığım geri dönüşlerin hepsi gayet olumluydu. Bir trnd projesinide böylece başarılı bir şekilde sonuçlandırmış olduk .Sevgiler...



"trnd Bepanthol Projesi !" için 9 yorum:

  1. Following you back my dear (846)!
    Thank you so much x
    THE PINK ELEPHANT SHOE | FACEBOOK |

    YanıtlaSil
  2. canım maşallah yeğenine pek tatlı ii bayramlar dilerim ben de bloğuma bekliyorum rnkync.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım sen birde onun gerçek halini görsen daha çok tarlı :)) Bloguna geliyorum ben hep sen merak etme ,sevgiler...

      Sil
  3. Hiç elimin altında çantamda krem taşımazdım. Ama artık taşıyorum:) N'olur olmaz

    YanıtlaSil
  4. Bepanthol, kesinlikle el altında bulundurulmalı... :)

    YanıtlaSil