17 Nisan 2015

Ana Sayfa » , , , , , » BİOTA LANSMANI VE DETAYLARI !

BİOTA LANSMANI VE DETAYLARI !

17 Nisan 2015
Geçtiğimiz hafta cumartesi günü sevgili İlknur'un Dünyası daveti ile Queen Hotel'de bir çok blogger arkadaşımla Biota markasının lansmanı için toplandık. Biota labaratuarlarında geliştirilen  Bioblas başta olmak üzere bir çok markasını Bioder,  Restorex, Biobaby, Nutraxin, Biolady hakkında detaylı bir şekilde bilgilendik.Saç dökülmesinden ,cilt nemlendiricisine ,bebek şampuanından ,kadın pedlerine ve vitamin takviyelerine kadar olan geniş ürün ağından konuştuk.

Sevgili İlknur ,bizlere güzel bir açılış konuşması yaptı.
 Marka temsilcileri ile tanıştık ve ürünlerini en yetkili ağızlardan tek tek dinledik.  
Oldukça zevkli geçen günün sonunda bizleri evlerimize bir sepet dolusu hediye ürün ile yolladılar. Gelin bizlere verilen ürünlere göz atalım.
Bioder 2'si 1 arada temizleyici peeling jel yeni gördüğüm bir ürün içerisindeki kayısı çekirdeği tanecikleri cildimize peeling yapıyor. Deneyimlemeye başladım. Yakında deneyimlerimi paylaşacağım.
Bioder AQUA soft 24 saat nemlendirici vaat ediyor. İpek böceğinin kozasından elde edilen protein ile cilde kadifemsi yumuşaklık veren bu nemlendiriciyi  kullanmış olduğum kremim bitince deneyimlemeye başlayacağım.
Bioblas saç dökülmesine karşı etkili olan şampuanını ve sıvı saç kreminide bizlere hediye ettiler. Özellikle dökülme sorunu olan saçım için bakalım bu ürünler ne derece yararlı olacak ...
Biobaby saç ve vücut şampuanı en çok dikkatimi çeken ürünleri oldu.Öyle ki benim çocuğum olmamasına rağmen ,içine kattıkları suyu bile taaa Anzer'den gelen sudan kullanmaları oldukça şaşırtıcıydı. Kardeşimin iki oğlu var onlar için kullanacağım. Denemeden şunu söylemeliyimki içindeki ekinezya ve papatya çocukları hem sakinleştirir hem de mis gibi kokutur.Şahsen ben kokusuna bayıldım.

Restorex şampuan daha önce denediğim ve saçımı yumuşatmasından oldukça memnun kaldığım bir şampuandı. Uzatma kısmıyla ilgili yaptığım yanlışıda sunum esnasında anladım. Bir kez daha denemeyi düşünüyorum. Daha önceki yazımı okumak için tık tık


Biolady pedlerini tanıyana kadar biz kadınlar için ne derece hayati önem taşıyan detayların olduğu hiç aklıma gelmezdi. Bir çok güvendiğimiz markanın pedlerinin klorla beyazlatıldığını öğrendiğimde ve bu klorun vajinal rahatsızlıklara zemin hazırladığını gördüğümde biolady markasının kadın sağlığı üzerine ne derece itinalı çalıştıklarını anladım. Biolady kadın pedleri 
* % 100 tamamen klorsuz
* % 10 organik pamuk yüzey 
* % 100 hava geçirgen yüzey 
* 2 mm ince dokusu ile
İlk açıklamalardan sonra dikkatimi çeken hususlar ,deneyimlerimi paylaşacağım.
Biota labaratuvarlarında geliştirilen gıda takviyesi energy ve siyah çay deneyimlemek için sabırsızlanıyorum.
Günün sonunda bizlere verilen bu güzel hediyeler ,bizler için düşünülen ince detaylar ve hafızalarımızda o gün için yaşadığımız komik karaoke deneyimlerimiz kaldı. Oldukça güzel ,oldukça eğlenceli bir gün geçirdim .Beni davet eden arkadaşım İlknur'a ve bu lansmanı düzenleyen Biota Labaratuarlarına çok teşekkür ederim. 
 



"BİOTA LANSMANI VE DETAYLARI !" için 6 yorum:

  1. Harika bir lansman olmuş. Ürünler de harika. Güle güle kullan canım 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzeldi gerçekten ,teşekkür ederim , çok naziksin.

      Sil
  2. Güzel bir gündü. Öğrendiklerimiz de hoşuma gitti, dahası umut verdi.

    YanıtlaSil
  3. Bu güzel güne renkli karakterin le neşe kattin seni tanımak çok güzeldi güzel gülüşünü hiç unutmuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Umarım yeniden karşılaşırız.

      Sil