25 Haziran 2014

Ana Sayfa » , , » YENİ MODA ARAMA MOTORU STİLGİYİN.COM ,DUYMAYAN KALMASIN !

YENİ MODA ARAMA MOTORU STİLGİYİN.COM ,DUYMAYAN KALMASIN !

25 Haziran 2014
 Merhaba ; güzel takipçilerim . Bu gün sizlere bu şekilde hitap etmek istedim.Biliyorsunuz ki biz kadınlar güzelliği, bakımı ,güzel giyinmeyi ,makyajı,ayakkabıyı,çantayı kısaca aklınıza gelebilecek güzel olan her şeyi hiç ayırt etmeksizin çok severiz.

Mümkün olduğunca modayı da takip etmek isteriz. Sanırım benim gibi sizlerde internetten alışveriş yapıyorsunuzdur.Bu kolay yöntemin bile günlük hayatımızda bize zor gelen yönleri vardır .Bazen bir elbise bakarız ama deriz ki askılı olsun, yok uzun kollu olsun ,mini olsun veya uzun olsun ...


Bir çok şey geçer kafamızdan ama onları tek tek siteler arasında bulmak ve fiyat karşılaştırmak ne kadar sıkıcı olur bilirsiniz. Buna artık mecbur değilsiniz evet evet şimdi siz tanıştıracağım ,yeni moda arama motorumuz www.StilGiyin.com bu soruna çare olmuş bile :))

Stilgin.com'un kullanımı çok kolay siteye girdiğinizde var olan arama çubuğuna istediğiniz özellikleri yazın ,mesela mini elbise veya uzun kollu elbise, sırt çantası,sandalet ayakkabı ve ya yeşil çorap vs vs...

50 e-ticaret sitesi ile işbirliği halinde 200.000 ürün ve 2.500'ü aşkın marka kapasitesine sahip olan stilgiyin.com  ekim 2011 tarihinden bu yana ,işinizi kolaylaştırmaya devam ediyor. Ayrıca stilgiyin.com anlaşmalı olduğu sitelerden stilgiyin.com üyelerine indirim kuponlarıda sunuyor. Böylece stilgiyin.com'a gelerek hem paranızdan tasarruf ,hem de zamanınızdan tasarruf yapabilirsiniz.  


Kısacası arkadaşlar , eeee daha ne duruyorsunuz sizi de stilgiyin.com 'a alayım :))




"YENİ MODA ARAMA MOTORU STİLGİYİN.COM ,DUYMAYAN KALMASIN !" için 2 yorum:

  1. İsim çok güzelmiş :) hemen bakıyorum paylaşım içni teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim. Bir göz gezdirin seveceğinizi düşünüyorum.

    YanıtlaSil