22 Nisan 2014

Ana Sayfa » , , , , » YEDİKULE HAYVAN BARINAĞINA PET ŞİŞELER GİTTİ.

YEDİKULE HAYVAN BARINAĞINA PET ŞİŞELER GİTTİ.

22 Nisan 2014
Geçtiğimiz pazar gene vicdanımı çok çok rahatlatacağım bir işi başardım. Yedikule hayvan barınağı için biriktirdiğim pet şişeleri uzun bir aradan sonra tekrar barınağa ulaştırdım. Bizlerin biriktirdiği bu şişeler sayesinde oradaki yavrucuklara aşı,mama ve ihtiyaçları çerçevesinde giderleri karşılanıyor.



Hem ben çöpe atıp çevreyi kirletmekten kurtuluyorum .Geri dönüşüm fabrikalarında yeniden değerlendiriliyor hemde yavrucakların karnı doyuyor.

Yapacaklarınız elbet bununla sınırlı değil eğer ki sizlerde yardımcı olmak isterseniz barınağın her daim makarna, eski gazete ,pet şişe ihtiyaçları oluyor. Yeni bir uygulamada cep telefonları ve tabletlerden
( Ipad için App Store, Android için Google Play’e Yedikule yazmanız yeterli ) 5-6 tl gibi çok cüzi bir rakama hem yardımcı olmuş olacaksınız ,hem de çok şık bir uygulama sahibi olacaksınız. 

Haydi ama pamuk eller cebe :))





Bu arada barınağın acil ihtiyaç listesi şu şekilde ;

KURU VE YAŞ MAMA
KEDİ KUMU
KEDİ KURU VE YAŞ MAMASI
CEFADEY 1GR AMP
AMPİSİD 1GR AMP
KLAVUNAT 
BİD1000MG
MULTİMİX ŞURUP
TETRADOKS TB
AUGUMENTİN  TB-2LİK
5 LİK ENJEKTÖR
7.5NO STERİL ELDİVEN
CİLT TEMİZLEME LOSYONU
YORGAN -BATTANİYE -ESKİ GAZETE- BULAŞIK( SIVI )DETERJANI
KOKULU YÜZEY TEMİZLEYİCİ- DOMESTOS Ç.SUYU

ANİMAL İLAÇLAR :NERVİT-DODEKS-TONARSİL-HEPAGEN-AMOXSLAV FLAKON-İVOMEC-
BAYTİKOL SOLUSYON-DEPO ANTİBİOTİK-1 NO VİCRİL-2 NO VİCRİL-

TRAFİK KAZASI OLARAK GELİP İLK MÜDAHALESİ BARINAKDA YAPILAN SONRAKİ TETKİK VE 
TEDAVİSİ İÇİN  ÖZEL KLİNİKDE AMELİYAT VE TEDAVİ OLAN HAYVANLARIMIZ İÇİN KLİNİK 
DESTEĞİ BEKLİYORUZ.
www.yhdd.org.tr 


"YEDİKULE HAYVAN BARINAĞINA PET ŞİŞELER GİTTİ." için 10 yorum:

  1. ne güzel bir şey yapmışsınız ... barınakta ki hayvanlar gerçekten çok zor şartlarda yetişiyorlar inşallah ciddi anlamda yardım edebilecek birileri de çıkar ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol hazelciğim ,elimizden geldiği kadar ,bütçemiz yettiği ölçüde yardımda bulunmaya çalışıyoruz.İnşallah maddi olarak destekeleyecek iş adamları bulunabilir.

      Sil
  2. Hakikaten çok güzel bir iş, millet gösteriş amaçlı umreye gider, asıl sevap bence bu zavallıcıklara yardım etmek...bakmaya bazen gücüm olmuyor kahroluyorum ama böyle güzel fotoğraflara sevinerek bakıyorum tabii....:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu yazıyı yazarken bile kaç kez düşündüm .Yaptığı iyiliği reklam ediyor denirmi diye ama sonrada belki birilerinin benim sayemde aynısını yapmasını sağlarım diye yazmayı uygun gördüm. Oyüzden gösteriş için yapan insanların vicdan yerine ne taşıdıklarını hep merak etmişimdir.

      Sil
  3. Instagram da görmüş ve çok takdir etmiştim. Çok güzel bir şey yapmışsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok sağol , elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Artık ne yapabilirsem.

      Sil
  4. Çok güzel birşey yapmışsınız, dilerim ciddi anlamda yardımlar yapabilecek kişiler çıkar, ayrıca reklam ediyorsunuz diye düşünenler olacağını pek sanmıyorum bunlar çok güzel.Birde keşke google play üzerinden de uygulama ücretli olsaymış maalesef indirsek bile yardım etmiş olmuyoruz çünkü ücretsiz uygulamalar kısmında şuan için yardımlar sadece App Store üzerinde yapılıyormuş çünkü google android platformlar için Türkiye ye ödeme yapmıyormuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ,mor hastası çok incesin sağol , uygulama ücretli ve hatta bu şekilde bağış yapılıyor diye sitesinde yazıyordu ordan gördüm ekledim. Ne olduda ücretsize geçti bilemiyorum.İnşallah başka yollar bulunur bu yavrucaklara yardım için...

      Sil
  5. Ne güzel bir şey yapmışsınız.. Yüzleri gülmüş, kuyrukları daha bir hızlı hızlı sallanmıştır o kuzuların şimdi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah onlara çok faydalı olmuşumdur. Keşke elimden daha çok şey gelebilse :((

      Sil