23 Ocak 2014

Ana Sayfa » , , , , » BUYRUN CELLOCANLAR CENAZE NAMAZINA !

BUYRUN CELLOCANLAR CENAZE NAMAZINA !

23 Ocak 2014

Bugün gene ben çok sinirliyim ve sizinle biraz dertleşmek istiyorum. Bilirsiniz turkcelin sarı kutu olayını ,aylık puanlar kazanıyorsun ve yıl sonuna kadar puanının yettiği paketleri satın alıyorsun.



Neyse efendim konuyu çok laçkalaştırmayayım sadede geleyim. Ben 2013 yılı sonunda sıfırlanacağını öğrenince puanlarımı kullanmaya karar verdim. 6ay geçerli olmak üzere facebook paketi satın aldım. Aralık 25 itibari ilede kullanabilecektim ve ben bunu böyle bilerek 25 aralıktan itibaren kullanmaya başladım.

Ama o günlerde farkedemediğim dün akşam farkettiğim bir msj beynimden vurulmuşa çevirdi beni, facebooka her girişimde turkcell bunu fiyatlandırırmış . Aman allahım ben kaç gündür nasıl olsa 6 ay bedava diye takılıyorum facebook'ta ,tevekkeli değil aralık ayında bana yüklü bir fatura gelmesinin sebebide buymuş.

Neyse eve varınca hemen turkceli aradım .Müşteri temsilcisininin söylediği ile daha bir şok oldum .

- Aralık ayında sarı kutu puanlarımı kullanarak 6 ay faceebok paketi aldım. Ama bedava olması gerekirken bana fatura işliyor.

- Peki paketinizi nerden satın aldınız. Bizimi aradınız , yoksa internettenmi ?

- İnternetten aldım , turkcellin online hizmet sayfasından , hani oraya girdiğimde müşteri temsilcilerinden chat geliyor size nasıl yaprdımcı olurum diye online yani yaptığın her işlemi görüyorlar.

- A işte sorunda ordan aldıktan sonra bizide arayacaktınız ve biz size link yollayacaktık. Bizden aldığınız link ile girecektiniz.

- Hanımefendi ama siz bana link yollamadınız , yani mantık olarak ben bu paketi satın alır almaz bana otomatik link gelmesi gerekmiyormu ?

-Yok işte öyle olmuyor , sizin bizi arayıp talep etmeniz laızm , biz o zaman yolluyoruz.

- Siz benimle dalgamı geçiyorsunuz , ne yani turkcel beni göz göre göre düdüklüyormuş ( yolma anlamında ) ben bugün bu mesajı farketmesem bedava sandığım facebook paketini 6 ay parayla kullanacağım . Aylık 4 tl olan facebook paketi bana belki 50-60 tl yada bilmem ne (uçuyorum burda )
ki gelen faturamda 15 tl internet bedelide bu yüzdenmiş.
Şimdi söyleyin arkadaşlar ben ne yapayım. Sinirlerim alt üst oldu .
Böyle celocanları yakalayıp pat pat popolarına vurasım var , anlayın yani o kadar gözüm döndü. Parmağımı sallayıp bana bak celocan , sen beni salak mı sandın diyesim var..
Anlayacağınız yediğim güzel kazığın ardından , artık bunu da kaldıramayacağımı anladım ve turkcelli hayatımda öldürmeye karar verdim. Numaramı taşımamın vakti gelmişte geçiyor bile bu ne ya aman buna alıştım bunda kalayım yok artık , vallah millet bakıyor hangi tarife uygun pat değiştiriyor , taşıyor hattını aman aman ...

Bu yüzden benim için ölen turkcell hattımın şerefine , buyrun cenaze namazına sevgili dostlar, hepinizi öpüyorum.



"BUYRUN CELLOCANLAR CENAZE NAMAZINA !" için 10 yorum:

  1. En iyisini yaparsın. Bu telefon şirketleri bizi tam yoluncak kaz sanıyorlar.
    Sen nereden bileceksin araman gerektiğini . Sana bunu chat yaptığın temsilci söyleyecekti.
    O anda bizim aklımıza gelmezki. ama dimi.
    Ama bir paket yada ürün satmaya geldimi bülbül kesilirler vallahi.
    Bende bugün Vodafona numaramı taşıdım . bir kaç güne açılır inşallah. bir de bunu deneyelim :)
    Ama bence sen turkcell bayilerinim önünden geçtikçe uğra ve müşteri temsilcisini arattır. şikayet talebini dile getir.
    Sana bilgi verilmediği konusunda.
    peşini bırakma. boşver diyoruz üçün beşin hesabını mı yapacağız diye ama o üç beş hep bie giriyor.
    bak bende sinirlendim şimdi :)
    hakkını ara ama mutlaka ara.
    ::))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ağzına sağlık , hislerime nasıl tercüman oldun bilesin .
      Ya hani parasında falan değilim diyeceğim ama banane ya ben turkcellden zenginmiyim. Yok artık hadlerini bilecekler biz bu şekilde seçici olursak işimize yaramıyor kusura bakmayın dersek bir yerden sonra kafaları dank eder belki, düşünsene 1 dakika facebookta kalıyorum ,ardından msj geliyor şu kadar tuttu diye , cepten internetide zaten insanlara acayip fiyatlarla veriyorlar. Paket ücretlerine baksan sanki çeyrek altın alıyorsun o kadar fazla yani , ay gene tutamıyorum kendimi ...
      Gülaycığım çok sağol desteğin için öpüyorum , saygılar :))

      Sil
  2. Çok kötü olmuş canım :( Maalesef bende turkcell kullanıcısıyım ama Mart ta değiştireceğim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok kötü oldu çok sinirlerim bozuldu. Sağol sezenciğim , bugün fırsatım olmadı inceleyemedim diğer operatörleri ama en yakın zamanda kurtulurum inşallah:((
      Bencede hesabımıza uymuyorsa çekmeyelim bu operatörleri sadece turkcell için demiyorum . Diğerleri ne kadar dürüst onuda bilmiyorum ama ,sende tez zamanda kurtul canım ,öpüyorum.

      Sil
  3. Geçenlerde bir eğitimde ekonomi hocası söylemişti;Telefon operatörleri müşterilerinden yok yere kestikleri ve bizimde hiç dikkate almadığımız birer kontörle her defasında boğazdan bir yalı alacak kadar para kazanıyorlarmış, varın gerisini siz düşünün...
    http://benbuara.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya hayal bile edemeyecek parayı böyle hilekar yolla cebe atıyorlar zaten , hocan o kadar haklı ki :(

      Sil
  4. Canım avealıyım. Hiç sıkıntı çekmedim çok şükür. 30 TL yüklüyorum 120 dk her yöne bedava otomatik. 20 TL de ayrıca pakete uye oldum 100b dk in avea içi konuşma bedava, 1000 her yöne sms 1gb internet paketi. 30 TL yükleyince 10 dk 60 kr mu ne ( eğer 120 dk biterse) İstersen 500 dk her yöne konuşma paketi vs. de var. 10 TL ye baska paketlerde var. Birde twitter facebook fln fotoğraf video açmazsan ücretsiz belirli bi saatten snr sanırım tam bilmiyorum. Her yerde de çekiyor turkcellin 4 çekeri zaten hikaye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım ,araştırıyorum işte hafta sonu halletmem lazım bu işi , fikir verdiğin için sağol ,saygılar...

      Sil
  5. Böyle bir mantık olabilir mi canım ya! Sen yada bir başkası nerden bileceksin telefon açıpta link talep etmek gerektiğini..
    Olur olmaz, gerekli gereksiz bir sürü şey için sürekli mesaj göndermeyi biliyorlar!
    Bunun için mi yollayamamışlar. Tamamen turkcellin hatası demiyorum, tamamen turkcellin kandırma politikalarından biri diyorum.
    Ben turkcell kullanıcısı değilim ama ailemden biliyorum. Anlaşmalı tarifede olmalarına rağmen sürekli fatura fazladan geliyor.
    Uygun fiyatlara tarifeler var diğer operatörlere bir bak canım, hangisi senin için kullanışlı olacaksa ona göre bir tarifeye geç.
    Ama bu yaşadığının arkasını ara, peşini bırakma derim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya işte ona sinirleniyorum ya pınarcığım , gün içinde saçma sapan bir dünya msj atıyorlar. Ya birde böyle bir mantık varmı o zaman online servis açmanın ne anlamı var . Düşündükçe sinir oluyorum ,birde hala kız bana isterseniz link atayım demezmi , yahu ben neden harcadım ozaman o puanları veya neden ödedim o zaman o faturayı , nerden tutarsan tut bu bir kazıktır. İşte ben gördüm geçte olsa farkettim , ya farkedemeyen kişiler varsa mesela gençler öyle faturasını falan inceliyorda yaşlılar çok anlamıyor . Yahu anlayacağın herkes tutmuş bir yol gidiyor , kim kimi yolarsa işte ,teşekkürler yorumun için , öpüyorum...

      Sil