24 Ocak 2014

BEBAK YÜZ YIKAMA JELİ VE TONİĞİ

24 Ocak 2014

Herkese merhaba ;

Bebak yüz yıkama jeli ve toniğinle ben 2013 veda etkinliğimiz sponsorluğunda tanıştım. 


    Çok istikrarlı kullanmadım ne yazıkki ne yapsamda hep üşeniyorum her gün yıkamaya , kullandığım günlerde deneyimlediğim kadarı ile gayet başarılı bir ürün ve ben kokusunuda çok beğendim. Yıkama jeli ile yüzümü yıkadığımda öyle sabunla yıkanmış gibi gerilme ve kuruma yapmadı. Bu yüzden gayet memnun kaldım.




      Yıkama jelinin içinde mikro tanecikler ,e vitamini ,argan yağı ve badem özleri ile cildinizi besliyor. Derinlemesine temizlik sağlar.Cildin doğal nem dengesini korumaya yardımcı olur. Cildinize duru ve   pürüzsüz  bir görünüm sağlar.

   Benim kullanımım yüz yıkama süngerimin üzerine biraz döküp ,ıslak yüzüme köpürterek uyguluyorum.         
                                     Duruladıktan sonra ,cildimde temizliği hissedebiliyorum.


    Tonik kullanımını yüzümü bebak yıkama jeli ile yıkadıktan sonra bir parça pamuğa döküp uyguluyorum.

   Şaşırtıcı olan ise ,sanki hiç yüzümü  yıkamamışım gibi pamukta kalan kirleri görebiliyorum. Toniğin cildimi sakinleştirdiği ve gözeneklerimi sıkılaştırdığını düşünüyorum. 


     Ürünlerin en güzel tarafı ise alkol,parapen ve alerjen içermemeleri ,yumuşak kokusu ile günlük bakımınızı derinlemesine uyguladığınızın gönül rahatlığı ile yüzünüzü uygun bir nemlendirici ile nemlendirip günlük rutinimi tamamlıyorum.

              Siz bebak ürünleri ile tanıştınızmı ? Sizin memnuniyetiniz ne derecede , paylaşırsanız sevinirim.

                                                        Hepinizi kocaman öpüyorum :))





"BEBAK YÜZ YIKAMA JELİ VE TONİĞİ " için 10 yorum:

  1. Bende denemek istiyorum en kısa sürede. :)

    YanıtlaSil
  2. Bebak ürünleri biodermadan sonra en cok adını duyduğum cilt temizleme ürünlerinden biri.fakat kullanma fırsatım hic olmadı.gratistede kapis kapis gidio ve ben hangisinden başlayacağını bilmiyorum.simdilik garnier ve loreal le idare ediyorum.ama mutlaka denicem sonrada sana haber vericem :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim yorumun için, memnun kalacağına eminim ,kokusuda kendiside görevini yerine getiriyor.Haber vermen beni memnun eder :))

      Sil
  3. memnuniyetim had safada. 2 şişe bitirdim tonik ve temizleyici jelden.cildime bu kadar iyi gelen 2 ürün daha yok bu kategoride. kullanmayanlar varsa kesinlikle denemeli,tereddütsüz.

    sevgilerimle,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalmayan sanırım yoktur. Bebak ürünlerini bende çok severek kullanıyorum canım ,yorumun için teşekkürler ,bendende sana sevgiler...

      Sil
  4. blog da okuduktan sonra denemeye karar vermiştim ve daha toniğini kullanmaya fırsatım olmamasına rağmen yıkama jeli çok iyi, tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fikirdeyim. Gerçekten severek kullandım .Tavsiye edilebilecek bir ürün...

      Sil