13 Aralık 2013

Ana Sayfa » , , , » LABER KREM KOLONYA

LABER KREM KOLONYA

13 Aralık 2013
      Laber cream &cologne benim ilk kez karşılaştığım ,çok şaştığım ve beğendiğim bir ürün , krem kolonya öyle kolonya deyince aklınıza hani elimize şakır şakır döktüğümüz kolonyalar gelmesin bu basbayağı krem gibi sürülen bir kolonya kokusu hele kokusu muhteşem ötesi :))

Yalnız kolonya olunca birde krem olunca acaba dedim yüzümüze sürünce öyle zarar vermesin bu merakla laber kimyaya bir msj attım.

  
 Ürününüzü normal bir kolonya gibi yüzümüzede sürebiliyormuyuz. Kolonyayı biliyorsunuz mikropları temizlemek için kullanırız , ürününüzde aynı işlemi görürmü yüzümüze sürmemiz cildimizde kırışma gibi sorunlara sebep olurmu .


 Onların bana verdiği cevap gayet tatmin edici idi.

Güven içinde yüzünüze sürebilirsiniz. Kolonya etkisini, kremin besleme etkisini ve parfüm güzelliğini aynı üründe bulacaksınız. Mikropları temizler, cildi kurutmaz, besler papatya ekstresi içerir. biz teşekkür ederiz


 Kolonyamız bildiğiniz bir vücut losyonu kıvamında gayet akışkan kolay sürülüyor. Kokusu sürdüğünüz anda dağılıyor.

Kullanım şekli : Krem ve kolonyanın bir arada olduğu Cremol ile her ihtiyaç duyduğunuzda elinize ve yüzünüze sürüp iyice yediriniz.Bayanların bayların her yaştaki bireylerin kullanmasına uygundur. Kızarıklık, kuruluk ve iritasyon yapmaz.


Şuna dikkat ettim elime sürdüğüm zaman sanki bir el kremi sürmüşüm gibi elimin üstünde pürüzsüzlük yaptı , kaymak gibi oldu tenim, ben memnun kaldım. Farklı bir deneyim ...

Ayrıca bu ürün manikür , pedikür sonrası kullanım için uygunmuş. Papatya ,allantoin, E vitamini ,D- panthenol içeriyormuş.

Laber markasının değişik ürününe sahip olmak için www.labermarket.com adresinden alışveriş yapabilirsiniz.  Sevgilerle gülümseyüzüme :))



"LABER KREM KOLONYA " için 6 yorum:

  1. Ürün gerçekten alışıldığın ötesinde.. Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok farklı ve ilkler her zaman daha kalıcı olur akılda :) Sağol canım çok severek kullanacağıma eminim...

      Sil
  2. çok pratik ve güzel bir ürün kokusuda çok güzel iç açıcı

    YanıtlaSil
  3. harika bir urunmus en merak ettiğim urunler arasında:) iyi gunlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim . Benimde ilk kez gördüğüm ama çok beğenerek kullandığım bir ürün oldu.

      Sil
  4. çok güzel bir ürüne benziyor özellikle yazın krem ayrı kolonya ayrı taşımaktansa tek ürünle şipşak :)) tam benlik sanırım
    güle güle kullan canım

    YanıtlaSil